minnostospik Dün 4 aylık aşımızı olduk ve kan damlası verdiler siz hangi damla kullanıyorsunuz elini sürekli ağzına goturdugunden bunun renginden dolayı kıyafetleri battı nasıl bi şekilde veriyorsunuz 😊
Balkupum2505 minnostospik saglik ocaginin verdigini kullaniyorum 4 damla seklinde önce 2 damla verip yutturuyorum arkasinda 2 damla daha veriyorum su veriyorum yutuyo ve ıslak pamuklu bezle siliyorum agiz etrafini iyice yutsun diye emzigini veriyorum 😀 sora emzigi cikartip silip tekrar veriyorum lekesi hic bir sekilde cikmiyo cunku 😫
Ebrutoprk minnostospik sağlık ocağının verdiğini kullanmayın bence kabızlık sıkıntısı da yapıyor çoçukta . Ben kızım da bestiron kullanmıştım Dr önerisi ile
Mommyy70 minnostospik sağlık ocağının verdiğini kullanmayın içinde paraben var. Dişte kararma kakada siyahlık yapar. En iyi markalar bestiron ve ocean dir içeriği temiz
YasemiNYagmur1 minnostospik sidefer kullanıyorum ocean da öneriyorlar bestiron içeriği de temiz. Eczane de ocean bulamamıştım sidefer aldım memnunum ondan da
minnostospik Balkupum2505 evet dün beyaz zibini feda ettik bilmediğimden ama rengi korkucu gelmişti 🤣 bana 7 damla ver dedi
Balkupum2505 minnostospik ahh biz neler feda ettik bi bilseniz 😀 kac damla verilecegi bebege göre degisiyo sanirim 7 damlayi birden vermeyin yutmuyolar o zaman mesela 3 damla ver yutsun geri kalanini yuttuktan hemen sora ver
Ruzgarbaby YasemiNYagmur1 Nasıl veriyorsunuz doktorumuz bize 4 aylık oldu ocean verdi ama kağıdı kaybettim 6 damla dedi ama sabah mı aksam mı aç mı tok mu unuttum 🥺
minnostospik Balkupum2505 feda ettiklerinim sayısı artmadan bir sorayim dedim🤣 o şekilde yaparım sagolun🌸
Mavilii Ocean mikrofer kullaniyorum. Hic oyle leke falanda olmuyo. Zaten sut renginde. Oglumda severek iciyo. Tavsiye ederim :)