Mihranur Dzehra doğdundan beri onu kullaniyodum geçiriyordu arada halen sürüyorum ama geçirmiyor malesef
Mihranur Dzehra kakası normal dedi doktor ve Kilo alımı gayet iyi 1 şubatta 4500 du cuma gunu tartildi 5000 gram almis haftada 250 gram anne sütüyle gayet iyi diyor bezi öyle uzun tutmyorum devamli takip ediyorum
AyseeYildiz Deletedmom29 benim bebegimde iki bucuk aylik ve haftada bir kakasini yapiyor😳 doktora söyledigimde normal normal diyor ama cocuk cok zorlaniyor karni agriyor 😏 nasil düzelecek bilmiyorum
Ozlemadn Benim bebeğimde bir hafta sonra 3 aylık oluyor günde ortalama 5 bez değiştiriyorum 2 si kaka oluyor
Meryali Dua edinki kakasini yapıyor benim gibi günlerce kaka bekleyen anneler var arkadaşlar. O daha kötü bişey emin olun.
Sevnurr Mihranur Bizim 5 6 kere falan oluyo canım tahmini. Benimmki 1 2 sefer yapıyo günde ama tam yapıyo heryerimiz kaka oluyo 💩 birde ben gündüzleri altını açıyorum 10 15 dakika hava alsn diye. Hem rahatlıyo hoşuna da gidiyo çıplak olmak 😊
Mihranur Sevnurr bu pişik olmadan önce mutlaka 1 yada iki kez yıkar kutular havalndirirdim şimdi her alt acmada yapıyorum duzelmiyor
Mihranur Sevnurr doğumda sudo krem başladık bu pişik olana kadar sudo kremdı şimdi hematen trosid karıştirarak sur dedi denedik ise yaramadi şimdi leoder diye bir krem verdi oda ise yaramadı bu hafta içine randevu aldim kaka tahlili için bakalım