Mihranur Bez değişimı her bebeğin farklıdır ama bizim ki çok anlam veremiyorum günde 10 ile 12 bez degistigimiz oluyor kızım 2 ay 14 günlük çok kaka yapıyor doktorumuza sorduğum da güzel bişe bagirsaklari çalışıyor dedi son 15 gündür daha çok yapıyor hemde bezi dolduruyor bazen 1 saat için iki bez degistiyorum bazen yarım saatte 2 bez oluyor günde 10 bez degisiyorsak 8 ı kaka bu yuzden pisigi duzelmiyor bu hafta bir daha götüreceğim doktora ve sadece anne sutu alıyor
Aybk Mihranur Bizimde bir çok zaman öyle canım inanki bazen 8, 10 tane degistirdiğimİz oluyor, pişik için kantaron yagı deneyebilirsin, birde ben hiç kaka yı tutmuyorum altında hemen degsştiriyorum
Aysegulisaa54 Mihranur benımde oğlum çok yapıyordu ama 3 ay doldu azaldı şuan 2 günde bir yapıyor doktora sordumda artık azalacak dedi kaloriye daha çok ihtiyaçları var dedi
Sbtgjyrtetuu Mihranur bizimde geçmeyen pişiğimiz vardı iyileşti ve tekrarladı😐 denenediğimiz krem kalmamıştı en son doktor 3 tane krem yazdı karıştırıp kullandım birde doktor bana ıslak mendil ile silme yıka altını demişti yıkadım sebamed sabun ile. Kaynamış ılınmış su ile bir sabah uyandığında bir akşam uyumadan önce yıkadım önun harici gün içinde ıslak mendilleri sıcak suda yıkadım hafif nemli kaldı öyle sildim altını. Birde bezler pişiği ilerletir o yüzden iyileşene kadar alt açma bezi serdim altına karnını örttüm sancılanmasın diye sabah ve akşam günde iki kez yine uyunma ve uyku öncesi kremi sürerdim 1 saat oynatırdım uzandığı yerde altı hava alırdı. Ve gün içinde veya geceleri altını bağlarken bezin üstüne penye ütülediğim bezi koyardım iki kat ki pişiği bebek bezine gelip ilerlemesin diye öyle öyle geçti 3 güne yok denecek kadar azaldı 1 haftada tamamen geçti şimdide bezini değiştim o pişik yaptı 😞 ama yine aynılarını yapıcam yeterki iyileşsin
Mihranur Aybk kakali bnde tutmuyorum ama bnm kizim çok beyaz tenli ve teni çok hassas altını temizlerken ayaklarını tutuyorum onda bile teni kizariyo bu yüzden geçmiyor sanırım kantaron yağını deniyeyim teşekkür ederim
milosunannesi Bizimkide hemen hemen o sekildeydi 3 ayi bitridik bizde git gide azaliyor ama normal bazen bnde yarim saatte 3 bez degistiriyorum 😅 pisik gecmiyosa eger ispak mendil kullnma suyla pamukla temizle bezden olabilir ona bak bide yedigin yoyeceklerden de kaynaklanabilir senin
Mihranur milosunannesi dışarı veya hastane işimiz yoksa ıslak mendil kullanmıyorum ılık su yapıyorum hergün mutlaka poposunu bir kere yıkıyorum rahatlıyor ama yinede gecmiyor
Deletedmom10 Mihranur Arko da deneyebilirsiniz. Ben hiç kullanmadım gerk kalmadı ama 😊 ablam bütün pişik ilaçlarını kullanmıştı işe yaramamıştı Arko kullanmıştı geçmişti. Ve buradan da çok okudum Arkonun iyi geldiğini
Selmakm Benim bebegimde 2 bucuk aylik ve cok kaka yapiyor.kilo alimi nasil bebeginiz?benimki fazla alamiyor
DFM Biz mamayla beslendiğimiz için günde 1 kez kaka yapıyoruz. Ama bezi 10 defa değiştiriyorum. Çişiyle bile durmak istemiyor.
Mihranur DFM ilk 1 ay hem mama hem anne sütü devam ettik o zaman oleydi bnm kizim sağlıklı olsunlar da varsın yapsınlar ne diyelim
Mihranur Sbtgjyrtetuu günde en 1 kere bende yıkıyorum her altını açtığımda havalandırıyorum açık birakıp üstüne örtmeye denedim de kızım coj hareketli olduğu için örtüyü atıyor ustunden
Elaasmom Sbtgjyrtetuu aynı sekilde benimde kızımın gecmeyen pişigi vardı banada sagolsun doktorum 2 krem verdi karıştırıp sürdüm cok ileri derece pişikti 1 hafta oldu daha yeni yeni düzeliyor gündüz 1 saate yakın beşikte altında hiç birsey olmadan alt acmayla baddanıye falan sarıyorum öyle anca geciyo
Deletedmom29 Mihranur gubde 8 kere kakamii 😲 bizimkide 2bucuk aylik dogdugundan beri 3 4 gunde filan yaoiyor bende buna takildim doymuyormu yoksa yapamiyormu acaba
AyseeYildiz Deletedmom29 benim bebegimde iki bucuk aylik ve haftada bir kakasini yapiyor😳 doktora söyledigimde normal normal diyor ama cocuk cok zorlaniyor karni agriyor 😏 nasil düzelecek bilmiyorum