Didem_AVCI93 Bebeğim 3. Aya girdi su vermelimiyim veren varmı Mama ile besleniyo kimi diyo biraz su ver kimide mama zaten suyla yapılıyo gerek yok bilemedim 🤷♀️
Balkupum2505 Didem_AVCI93 mama yiyosa vermelisin benimkide hep mama yedi mama yedikten hemen sonra su verdim hep
Gorkemkc Didem_AVCI93 ben mamaya başladığımızdan beri su veriyorum 2-3 haftalıktı 1 çay kaşığı veriyordum mamadan sonra mama suyla yapılıyor ama mamadan sonra su verilmesi önemli damağa yapışabilir mama su vermek önemli o yüzden 1 çay kaşığıda olsa
YasemiNYagmur1 Didem_AVCI93 bazıları ver bazıları verme diyor. Anne sütü alana gerek yok mama içene ver diyorlar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Ben sadece mama içtiği için 2 çay kaşığı veriyorum mamalardan sonra doktor hem ağzı da temizlenir demişti..
BaharBebek34 Didem_AVCI93 eğer bebeğinizin vücudunun ihtiyacı varsa vermelisiniz; koyu renk ve kötü kokulu idrar, uzun süreli kabızlık gibi. Eğer yoksa, su vermenize de gerek yok 🤷🏻♀️
Balkupum2505 Didem_AVCI93 4 aydan sonra biberonla ictigi kadar verdim yalan olmasin ml e hic bakmadim 3 aya kadar her mama arkasi bi çay kasigi yeter demisti doktor hem agzindaki mama kirintilari pamukcuk falan yapmaz dedi
YasemiNYagmur1 Didem_AVCI93 yokşöyle yapıyorum bi mama da veriyorsam diğerinde vermiyorum. Maksat hem susuz bırakmamak vücudu hem böbrekleri de yormamak
minnostospik Didem_AVCI93 mama kullandığınız için şu vereyim mi dedim 6 aya kadar şu verme dedi böbrek gelişmemiş yorarsın dedi
Dmt-01 Didem_AVCI93 doğdugundan 6. Ayına kadar sadece mamayla beslendi hiç su vermedim doktorum vermene gerek yok su boş yere midesini doldurur demişti oyüzden vermedim ek gıdaya başlayınca vermeye başladım
Annis-ogul Didem_AVCI93 cnm sen su ver çocuğa yazik günde 3. 4 csy kaşığı zaten mamada su var diyenler bi gün boyunca sadece çorba içsinler bi yudum su içmesinler bakalim ciğerleri yaniyo mu dayanabiliyorlar mi