Dilos01 Ozgeruya bende bilemedim 😃kız kardeşim yemeğin yanına katmis 3 4 tane yemiştim de iste yine de kendini belli etti
Dilos01 Elhayal aynen canım 🥰😃maalesef kafa kalmadı düşüne dusune bende basa sarıp sarıp yapıyorum aynı şeyleri 😃
Elhayal Dilos01 her gün her gün kadınları yoruyor esime soruyorum yap kafana göre diyor ama yemek cok seçiyor 🤦♀️🤗
Dilos01 YeldaKuzey agahaha😃😃aynı ben bende öyle sofrada eşime soruyorum yarın ne yapayım Dİye bismillah su sofrayı kaldır da ondan sonra düşün diyor 😃😃😃afiyet olsun kuzucum size de
Dilos01 Goktugmom_ afiyet olsun canım esin yaptığı yemekler de bi nefis oluyor eşim bi kaç kere yaptı güzel oldu hafta sonları yemekler senden dedim bi daha o günden sonra yok gerisi 😃😃çok kötü olmuş dicem bi daha yaparsa da🙈
Elis21 Goktugmom_ eşim yaptı ama zeytinyağında kaç saat bekletti güzel de olmuştu. Çok mu pişirdiniz acaba
ElifkonunAnnesi Dilos01 dana böbrek sotelicem ☺️ üşenmezsem yanına iç pilav yapasım var ama üşenirsem normal pilav 😂
Dilos01 ElifkonunAnnesi üşenmede güzel pilav yap bari bacı 😃😃bi yol girmişsin bu ise yaptın mi tam yap 😃😃🥰güzel olsun afiyet olsun canım
ElifkonunAnnesi Dilos01 yaptım canım 😅 ben hiç sevmem aslında, eşim sm yemeviyor çok, sırf onun için yaptım yemedim de zaten ama eşim ilk defa yaptığım için mükemmel de olmadı tabi 😂
Dilos01 Elhayal benim eşim de öyle der yap biseyler ben yerim der akşam olunca da buny yaptın der beğenmez 🙈ama yinede onu yer 😃
Esraugur2310 Dilos01 2 bucuk yaşında bir oğlum var birde 2 ay 14 günlük kızım baya uykusuz kalmistim ve yorulmustum biraz yardımcı olmaya geldiler görumcemle beraber 😄
Dilos01 Esraugur2310 Allah razı olsun onlardan cnm o zaman ben tek bakıyorum gece gündüz Allah razı olsun eşim yardım ediyor akşam işten geldiği zaman kayınvalidem var sadece sevmeye geliyorlar 🤫😒😒
Dilos01 Ozgeruya ahahahah bize de pek fayda etmiyor gibi canım sakinleştiriyor ama yine de buna şükür 😃😃🥰
Esraugur2310 Dilos01 Aynen canim esim onlar yokken çok yardımcı oluyor gece dönüşümlü bakıyoruz falan onlarda arada gelip 1-2 hafta destek atip gidiyorlar iste Allah razı olsun 🤲 kayinvalidenler yakın mı size canım
Ozgeruya Dilos01 bizimkini sakinlestirmiyoda hele gene bu hafta cok fena aksamlari emmiyorda meme reddi yasiyoz galba 🙂