Tazeannezehra Kızlar ben oğluma göre emzik miyim, bu ara çok arttı, huysuzlanınca meme veriyoeum özlellikle akşamları 30 dk ya kadar emiyor arada yarım saat gep yine yine emdiği oluyor normal mi yani sürekli memedeyiz Acaba emzik alsam biraz rahatlar mıyım
_nur_ Tazeannezehra ikisi arasında ki farkı anlıyorlar. Biz emzik de kullanıyoruz ama artık derin uyku saatlerinde uyanınca uykuya geri dalmak için kabul ediyor. Size önerim onu oyalayacak birşeyler bulun saate bakın 1-2 gün 2 saat kadar emzirmemeye çalışın gerekirse kucağınıza alıp dans edin durmaz ise ayna karşısında şakalar yapın. Eğer varsa eşiniz veya yakınınız ona bırakıp 1.5 saatlik yürüyüşlere gidin hem kendiniz azıcık nefes alırsınız hemde hemen meme vermek zorunda kalmazsınız. ☺️ Zor olacak ama rahat edeceksiniz her dk yanında olursanız bunu sürekli istiyorlar test edilip onaylanmıştır 👍🏻☺️
EP- Tazeannezehra daha bu gece yaşadık iç sesim gibi olmuşsun 🤣evet emziğizzzz kuzu memişlerrrr artık onların 😏❤️Benim kızım hiç alışmadı emziğe istemedi meme tercihiydi genel de midesi kalktı hep, şuan 11 aylık olduk bile emziksiz geçti aylarımız vala pişman da değilim evet zor oldu ama alıştım emzik anne olmaya galiba ben ,gözünde kafam meme başı vücudum meme bu şekilde görüyor 🤣
Tazeannezehra EP- komedisin ya geçecek aynen:) Bi de şunu farkettim Ben ne kadar relax isem bebe mutlu Onu nekadar seversem öpersem gevşek:)