DerinSelin Kizlar merhaba bebislerinize mama yaparken yada yemek yaparken ya da icirirken hangi marka su kullaniyorsunuz
Biranne00 DerinSelin 70 derecede kayantılmış su kullanılması gerekli diye biliyorum. Bize doktorumuz hazır suda içirsen kaynat soğut öyle ver demişti ☺️
ErkekkAnnesii DerinSelin içtiğimiz hazır sudan veriyorum suyun kaynatılmasıda iyi değil tabi belli derecede kaynatabiliyorsun yoksa mineralleri ölüyor çünkü ben hazır su veriyorum kaynatmıyorum saka damla içiyoruz genelde
DerinSelin Ziyangil tövbe dedirtcek bir soru sordugumu düsunmuyorum. Vitamin mineral bakimindan birbirinden daha iyi sular var. Herkesin tercihi farklıdir elestirmeniz gerekmez
DerinSelin Safet0311 evet saka su cok iyi gecen yil onu iciyorduk surekli ayni icmeyin degistirin demislerdi bu yil baska su kullaniyoruz. Bebegime saka alabilirim tesekkurler🌸
Esgi Sodyumu en az ph yüksek cam şişe de su kullanmalıyız diye biliyorum sodyumu fazla.olan şu böbrekleri aşırı yoruyor bazı sularda bebeğe gaz yapıyor gazlı bebek değil ama taş kesti markası bizim.oglana gaz yapıyor değiştireceğiz
Epifenomen-gkc DerinSelin Saka bulunduğum yerde çoooookk uzakta var bir iki denk gelip aldım ama baktım olmuuor e bebekten fuska ve hipp in suyunu aldım. Hipp inki daha iyi ☺️
Epifenomen-gkc Ballokumu Malatya’da Saka Su pek yok canım Bim a101 şok gibi marketlerde de hep yerel sular var