YeldaKuzey Becerikli hanımlarrrr 📢 tavuk göğsü ile yapabileceğim farklı veya basit bir yemek tarifi arıyorumm. Sote dışında🤣 Bana fiki verinn hergün yemek düşünmekten sıkıldımm
Yusufmrv YeldaKuzey beşamel soslu tavuk olabilir, guvecte mantarlı kasarlı olabilir, tavuklu kabak sandal olabilir , veya çıtır pane yapıp hamburger şimdilik bunlar geldi aklıma 😂
Rumeysa34 Canım ben küp küp doğrayıp patatesi de aynı ölçü de yağ ve baharatlarla fırına sürüyorm yanına pirinç pilavı salata yada cacık mis gibi oluyor bir de o kadar kolay
Muratveannesi4734 Ben tavuk göğsünu robatan geçiriyirum. Soğan maydonuz çok hafif salça baharat koyuyorum ve köfte haline getirip kizartyorum göğüs köfte oluyor ismi herhalde 😄😄😄😃😃
Eslemsmom YeldaKuzey aynı şekilde patlıcanla da yapabilirsin karnıyarık gibi ama içi tavuklu o da çok güzel oluyo 🤗
Eslembaby-Cennetmomy YeldaKuzey güveç oluyormuş galiba bir arkadaştan duymuştum bak istersen internette
Esraugur2310 YeldaKuzey Beşamel soslu tavuk yapabilirsiniz. Birde ben tavuğu dograyıp sos yapıyorum o sosla güzelce karıştırıp buzdolabında yarım saat 1 saat falan bekletiyorum tavuk şiş yapıyorum çok güzel oluyor.
Sakinolseherjim_ YeldaKuzey ayyy sana bir tarif vereyimmm niyetliyim akşama ben de yapicam 🙄 Tavugun gögusunu haşla suyuyla kalın bulgur ile pilav pişir didikledigin tavuk goguslerini tereyaginda azcik cevir ve pilavın ustune koy müüütüş oluyorrrrr🤣 basit kiz 2 dk
momyshark1 YeldaKuzey gogusu en cok paneli veya doritoslu şişte veya korili veya kekilli makarna yanina yakistiriyorum. Barbeku sosluda cok guzel oluyo
Prensannesiyimm YeldaKuzey tavuklu kağıt kebabı yapabilirsin canım çok enfes oluyor yada ıspanaklı peynirli sarma