Kubrakar27 2 aylık bebeğim var sütüm le doymuyor az Aptamil mama veriyordum kaşıkla beni emmedi sonra zorla emdirdim süt çoğaltıcı bı çok şey aldım işe yaramadı tavsiyesi olan varmı;(
Balsevgi Kubrakar27 benimde bebeğim doğduğundan beri mama+meme gidiyoruz ben mamayı eds sistemi ile veriyorum sizde bu şekilde deneyin isterseniz hem sütü çoğaltıyor. Sütünüz emzirdikçe artacak ve sütünğze güvenin. Günlük 3 lt su için artar İnş
Snmtt Kubrakar27 sağınca çok artıyor ve ben faydasını görmedim sanmıştım ama Humana süt çayı varya o çok fayda ediyor. Çünkü oğlum artık 9 aylık emme sayısı azaldı o çayı içip yatınca göğüslerim şiş kalkıyorum anlıyorum farkı. Günde bir kaç bardak içince çok fayda etti bana
Kaderiko Kubrakar27 valla canim Taze soğan Dere otu Roka Kurufasulye Mas fasulye Humana cay Corekotu yagi bunlardan bol bol tuket. Ben sut için cok tükettim çokta kilo aldım napiyim. Cocugum için değerdi.
EMiRAY2020 Kubrakar27 mayya ve anne çayı dün bununla ilgili bi annemiz post açmıştı ordan araştırabilirsiniz