incitanemmm Merhaba doğum sonrası ne zaman adet oldunuz.Bebeğim 5 aylık olacak bir hafta sonra. Adet oldum düzenli emziriyorum erken mi oldum acaba
Hacerevgin incitanemmm şanslısın bende 9 aydir yok ilac istedim doktorumdan bugun ona başlıyorum sinir stres hat safhada 🤦♀️
papatya011 Benim 48.gün lohusalıgım bitti yani kanamamda bitti , 59.gün 2 aylıkken adet oldum 3.aylıkken tekrar oldum yani erken değil her bünye farklıdır
incitanemmm papatya011 teşekkürler erken olmuşsunuz ben sanki uzun süre olmayacam gibi hissediyordum şaşırdım niyeyse 😂
incitanemmm Hacerevgin bende de çok ödem vardı indi gercekten biraz olmayınca vr ya gecikincede etkiliyo teşekkrüler
incitanemmm Alinailinannesi ooo 2.5 yıl maşallah bende uzun sürer diye düşünüyoduö hazırlıksız yakalandım 😁
YeldaKuzey incitanemmm benim 40ım çıktıktan sonra adet olmaya başladım 5 ay olacak doğum yapalı 1 hafta gecikmeli olsada tam düzene girmedi ama her ay adet oluyorum
Epifenomen-gkc incitanemmm ben 35 günlükken lohusa kanamam bitti 43. Gün adet oldum. 28 gün sonra yine oldum sanırım benim hemen düzene girdi. Kişiden kişiye değişiyor
Can76 incitanemmm 40 çıkmadan oldum 2 ay geçiyor hala olmadım bende çok tedirginim niye olmadım diye🤦♀️🤦♀️