Fatime1232 Bayanlar benim bebeğim 54 günlük sabah yatar akşama kadar akşam kalkar sabaha kadar ve en çokta saat 12 den sonra deli oluyor uyumuyor bende gündüzleri yatamıyorum gecede uykusuz kalınca sütüm azalıyor ne zaman düzene girer
Elifyazel Fatime1232 gece gündüz ayrımını yaptırmanız lazım bn akşam olduğunda karanlıkta altını degıstırırdım orda emzırırdım sabahta kalkar kalkmaz ılk ışıklı odaya getırırdm orda emzırır orda altını degıstırıp ışık gıren odada yatırırdm olelıkle alostırdım
ArenAta Merhaba Gece ve gündüz saatlerini belirleyin. Örnek olarak sabah 07:00 - akşam 20:00 arasını gündüz olarak kabul edin. Akşam 20:00 – sabah 07:00 arasını gece olarak kabul edin. Gündüz uykusu ve gece uykusu kavramlarını kafanızda netleştirin. Bebeğiniz ortalama 20-22 saat uyuyabilir. Hangisi gece uykusu, hangisi gündüz uykusu bunun ayırmını önce sizin yapıyor olmanız gerekir. Yukarıda belirttiğim gece gündüz saatlerini bu şekilde kullanın. Gece olarak kabul ettiğiniz 20:00’da bebeğinizi salondan yatak odasına götürün ve o saatten sonra sık sık uyansa bile hızlı bir şekilde tekrar uyutmaya çalışın. Gece uyanmalarında ne kadar uyanık kalırsa kalsın yüksek sesle konuşmayın, odayı aydınlatmayın ve odadan çıkarıp sosyal ortamınıza getirmek gibi bir hata yapmayın. Gece, besleme ve bakım gibi işlemler yapacaksanız eğer loş bir ışıkta ve sakin hareketlerle yapın. Hiçbir şekilde göz teması kurmayın, konuşmak isterseniz kısık sesle sadece “Uyku vakti, şimdi akşam oldu vs” gibi uykuyu telkin edecek sözler söyleyin veya ninni söylemeyi tercih edin.Perdeleri birlikte cekin mutlakauyku saati yaklastiginda ozellikle bende bu cok ise yaramıştı. Tv uyaran kesinlikle olmamasina dikkat edin ama Pes etmeyin hemen bir gunde olmuyor demeyin lutfen 1 hafta 10 gune oturuyor🙏 İnşAllah daha cabuk adapte olur cok zor gece olayı.🤲