MeryemSaree Merhaba kızlar, 6 gün sonra 4 aylık olacak doğduğu günden beri uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Ne gece ne gündüz uyku yok artik vücudum kafamı taşıyamiyor yetersiz kalıyorum herşey için. Uyku için anason verilir mi vereniniz var mı ?
Aysukk MeryemSaree neyazıkki caylar mucizevi bir etki yapmıyor. Anasonu hiç duymadım iyice bi arastırın druna sorun benim oğlum (7aylıktı ozamanlar) bir dönem geceleri cok cığlık cığlıga uyanırdı dru bir hafta 3 gun (birergün arayla) yarım cay bardagı melisa cayı ver gece uyumadan birsaat önce demişti o biraz rahatlatmıştı
nisaballinannesi MeryemSaree aktardan almıştım anason 1 çay kaşığı anosunu 1 çay bardağı sıcak suda demlendirip süzmüştüm ılıyınca 1 2 çay kaşığı vermiştim gaz problemimize de çok iyi gelmişti internetten bebeklerde anason diye yazarsan bilgilerde var orda
Bebegim_28 MeryemSaree benim kızım 2 aylık olmak üzere ben 4 5 defa verdim doktor abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz dedi ama 15 gündür vermedim uyku olayı normale döndü 2 çay kaşığı veriyordum sende en fazla 3 verirsin
ikibebebiranne_ Anason bebeğe çok ağır gelir rezene verebilirsiniz hem sütünüz artar hem bebeğiniz rahatlar ben kendime 1 çay bardağı yapiyodum her gece 1 çay kaşığı da oğluma veriyordum
MeryemSaree nisaballinannesi bende internetten baktım, bizim kızımızinda gaz problemi olduğu için uyuyamıyor belki anason iyi gelir diye düşündüm ama daha çok küçük korkuyorum
MeryemSaree Bebegim_28 doktorumla görüştüm bende. Aynı şekilde sürekli verme ama birkaç gece ver düzene girince bırak dedi
nisaballinannesi MeryemSaree bnde 1.5 2 aylıkken verdim çok şükür bişi olmadı ama 1 çay kaşığı kadar ver fazla verme