Minik1anne Merhabalar anneler🌼🌸 Sorum şu. Kızım 5 aylık hemen hemen 3. Ayından beri çok terliyor emerken, uyurken hele ki geceleri òyle terliyor ki kundağı falan ıp ıslak oluyor normal midir? Başına gelen var neden olur böyle?🌸
emreaysel Minik1anne yattığı yer çok mu sıcak? Birde polyester karışık battaniyede veya kalın battaniyede yatınca da çok terliyorlar
Yakupuras Minik1anne dün doktora sordum canım benimde aynı oğlum çok terliyor 5 aylık, çok normal d vitamini eksikliği olabilir kullanmaya devam et dedi
Elanursemiz Yapısal bir şey olabilir sizde ailenizde varmı benim de oğlum o şekilde ama yani kundağını aşırı derecede ıslak almıyorum ama saçı ensesi sırtı epey terliyor oda
Minik1anne Elanursemiz yok canım ailemizde ama bilemiyorum bi götürsem mi doktora. Kundağı ıslak oluyor yani nemli diyim.
Basakaks Minik1anne bizim de ayni şekilde 4 aik kizim su oluyor resmen bwbasi da ben de şaşırıyoruz kundakta ayni şekilde su oluyor. Bu hafta doktor kontrolu var soracağım ama genelde olabilen bir durumnus sanirim. Ama biraz genetik abilie bwbasi da böyle terliyor gercekren de
Minik1anne emreaysel yok canım orta ısıda hatta kıyafetleridr rahat ve ince biseyler giydiriyorum pamuklu kundak kullaniyorum ama
Minik1anne emreaysel ayy canım her soruma bi cevabın var diyceksin ama kusuruma bakma 😊 ben sıkı kundak yapmîyorum hiç gayet selbest yatıyor. Ve gece genellikle emerek uyuduğu için yanımda yatıyor altına kundak seriyorum üstünede pike örterim soguk olacak olursada hafif bi battaniye örterim öyle uyuturum😊
emreaysel Minik1anne Estağfirullah canım benim ☺️☺️ Ben seçenekleri sunmak için söyledim. Belki şundandır belki bundandır diye 😀