damlac Kizlar diş çıkarma döneminde kullanıp memnun kaldığınız bir jel ya da ilaç var mi? Ya da herhangi bir öneri. Daha fazla dayanamayacağım. Doktor gerek yok dedi ama çocuk ne uyku uyuyor ne bir sey. Bende perişan oldum
Esra1986 damlac calpolun jeli vardı onu masaj yaparak sürerdim damaklariina ama ne kdr etkili bilmiyorum
Melindam damlac Jelleri Çok Önermiyorlar Ama Tabi Karar Yine Sizin. Granül Tarzı Olanlar Var Onları Kullanabilirsiniz. Marka Çok Bilmiyorum Açıkçası Ama Araştırın İsterseniz
damlac Melindam biliyorum 2 buçuk aydır bu sıkıntıları yaşıyoruz cok direndim ama gerçekten daha fazla eziyet etmeyeceğim çocuğuma ya
isil01 Ben oğluma tetagil kullandım, rahatlatıyor diyebilirim..parmağınızla alıp çıkmaya başlayan diş etlerine sürersiniz.
Alcannipek Mühendisin oğlu var instagramda ordan bak çoğu kimyasal oluyor dikkat et o içerikli olarak paylaşıyor bakmanda fayda 😇🎈
Areniko Ben tedagil kullanıyorum toz şeklinde içinde karadut konsantresi var ve doğal ağrıyı acıyı alıyo hala kullanıyorum üst dişler çıkıyo sanırım biraz zorluyo oğluşumu 😬