kcbusra 40 uçurması,yıkaması,çıkarması her n ise iste yıkamasını nasıl yaptınız kızlar bu konuda hiç bir bilgim yok 🤷🏻♀️
anne15 kcbusra 40 tas attık durulama suyuna dua okuyarak. Bebeği yıkadık kalan suyla dustan cıkmadandurulancan dediler bna. Evin duvarlarınada su serpildi yıkanmış olmuş sayılıyomuş . Yıkanablcek seyler yıkandı kırklandjk komple yani
Aysukk kcbusra hiç bişey yapmayın ne taş be tuz. yazık bebek enfeksyon kapsın diye kırkceşit iş cıkarıyorlar resmen. illede bişey yapcaksanız karanfilli su dökün bi üstüne (bence sonra onuda durulayın).
Dlryldz kcbusra onların hepsi hurafe den ibaret normal kendiniz okuyun her zaman yıkadığınız gibi yıkayın
Aysukk kcbusra zaten günahsız bi melek pis bişeymiş gb evi kıyafetleri yatagı yorganı yıkamaya gerek yok. Dinimizde böyle bi emir tavsiye hiç biraey yok. Yıkarken dua edin güzel niyetler geçirn (isterseniz tv den telefondan acın). Sonra bi masaj yapın yağlayın kremleyin mışıl mışıl uyusun bebiş♥️
limonlukarpuzzz kcbusra tabiki hic bir sey kizimi dua okuyarak yikadik bende yikandim abdestlendim bitti. Yok taşmiş yok 40 kasik suymus filan batılliktan öte değil benim için.
Olric11 kcbusra ben bi şey yapmadım dinimizde yok zaten son durulama suyuna zemzem kattım sadece o kadar şifa olsun diye