Fikdefne Bebegim 2 aylık gece emmeye kalkmıyor 4 saate bir uyanıyor bende uyandırmıyorum uyku da beslenme diye normal mi sizce
Serpl Fikdefne benim bebeğim de 2 aylık yenidoğdu zaman 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum şu an kendi uyanıyorum 3 saatte 2 saatte . Zaten acıkınca uyanıyorlar . Bence uyku arasına girme sonda huysuzlanıyorlar 😊
AzraHatice Fikdefne uyandırman lazım 3 aya kadar 2 saatte bir beslemen bebeğin için gelişim yönünden çok faydalı olur ben net 2 saatte bir uyandırıp emzirdim hep alıştı oda suan 3 ayına 4 gün var yavaş yavaş 3 saate çıkarıyorum besleme saatini
Waris Gayet normal 4 saatte bir benim kızımın 2 aylıkken 6 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu. Doktor uyandırma artık o yenidoğan değil demişti acıkınca uyanır. Hem bu günlerin kıymetini bil bence 4. Aydan sonra süreler azalıyor☺️
KoalasMom AzraHatice Yanlış, çocuğun beslenme kadar uykuyada ihtiyacı var 3 aylık olmuş bile uyandırmamalısınız acıktığında zaten kendi uyanır ☺️
AzraHatice KoalasMom Doktorum bizzat kendisi önerdi uyku esnasında şekeri düşebilir bebekler çok aşırı acıkmadıkları sürece ağlamazlar bunu bekleme uyandır emzir uykusu bölündüğü için hemen dalar uykuya zaten sen düzenli ve sık emzir diye ki 2850 doğmuştu kızım bu sayede kilosu da ayından önce gidiyor çok şükür gelişimi de güzel
KoalasMom AzraHatice Maşallah diyelim, benim doktorum tam tersi 1. Ay kontrolünde emzirmek için çocuğu artık uyandırma gelişimi gayet yerinde acıkırsa kendi uyanır dedi bende 1. Aydan beri geceleri kendi uyanmadığı sürece dokunmuyorum 🌿
AzraHatice KoalasMom Doktorlar arası fikir ayrılıkları olabiliyor tabiki yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar🌷