fero Arkadaşlar oğlum doğduğundan beri emmede sıkıntı çıkardı zorla tutturduk en fazla 5 dk emen bir bebekti sonra hastalandı yoğun bakımda yattı 4 gün hiç emmedi sonra emmez oldu sadece mamayla besleniyor bir buçuk aydır Sudan 3 buçuk aylık sütüm hala var 2 gündür memeyi acıyorum emmek istiyor ama vermiyorum süt bozulmuştur artık diye ama emek istiyorsa emzirmekte istiyorum böyle bir durum yaşayan varmı sütümü birgün sagsam ertesi gün versem olur mu lütfen bilgi verin 🙏🏻🙏🏻
Selelay fero süt bozulması diye bir şey yok lütfen sütünüz varsa hiç düşünmeyin bile emzirin doya doya kuzunuzu o da emmek isterse ne kadar güzel mucize resmen💖🙏 bi doktora sorun içiniz rahat etmiyorsa o da aynı şeyi söyleyecektir 🙏💖
Iremasrnkrk fero 1 gün boyunca 2 saatde bir sağın ertesi gün emzirin hiç bişey olmaz , gözünüz aydın olsun tekrar istemesi cok güzel maşallah canım🥰
Kavunicibalik fero sizin adınıza çok sevindim 😊 süt bozulmuyor ama uzun süre beklediyse sodyum birikebiliyor yani tuzlu olabiliyor ilk seferde diye biliyorum. Yine de kesin konuşamıyorum. Facebookta emzirme akademisi var. Oraya yazarsanız mamayı bıraktırmak ve memeye döndürüp sütü çoğaltmak için yapmanız gerekenler konusunda size yardımcı olurlar.
Retina fero süt memede bekleyen birşey değilki emzirdkçe üretim olur ama çok içiniz rahat etmeyecekse biraz sağıp verin istekliylen geri çevirmeyin
fero Sağolun emin misiniz ya diyorlar zehirlenir su bu diye doktora yazdım cevap vermedi bekliyorum oda yazsın ona göre Birseyler yapacam çok heyecanlıyım inş emer tekrardan inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Iremasrnkrk fero hayır 😱 ne demek zehirlenmek ilk başta öyle su gibi gelmesi normal sagdıkca ve emzirdikçe düzelcek merak etmeyin
Lavitaebella fero bence sırf bu yüzdrn bile açıp kullananilirsiniz. O grupta inanılmaz bilgiler var. Çocuğunuz için yapın.
Lavitaebella fero eşinizin de mi yok,ordan bakın. Ben çok şey öğrendim ve herkesle de paylaşıyorum o yüzden. Yakınınızda bir hastane yada sağlık kuruluşunda emzirme hemşiresi falan varsa da fikir verebilir.
Betlll fero süt bozulması diye bişey söz konusu değil cnm emzir bebeğini istedikçe içini rahat tut 👍👍 şanslısın sütün kesilmemiş maşallah
Srht fero hemen emzirin uzun zaman emzirmediysen hadi garanti olsun sağ dök bekleyen sütü, hiç beklemeden emzir bebek emmek istiyorsa... çok sevindim inşallah tutar ve emer.
sanikosan fero süt varsa, emmek istiyorsa ve emebiliyorsa hiç durmayın. Benim süt damla geliyor, adam emmek istiyor ama tembelleşmiş herhalde ağzına alıp bırakıyor. O halde bile emse diye uğraşıyorum.
fero Sütümü sagacam bugün yarın akşam başlayacam hayırlısıyla benimde süt az geliyor süt damlası var ona başladım yeşillik yedim yarına kadar gelir inş