Regestation Kronolojik 17,5 aylık bebeğim var 7,400 gram doktor dil ve dudak bağından dolayı beslenemiyor olabilir dedi. Kaçıncı aylarda aldırdınız dil bağlarını bi destek lütfen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mltmert16 Regestation sünnet olurken dil bağını da alırız demişti doktor 18 aylıkken aldırdık sünnetle beraber
Regestation tostikkk yaaaa benim oğlumda uzunva bir süre sarılık oldu yenidoğanken ama hiç bir doktor dil bağına bakmadı demekki oda ondan dolayıymış 😔😔 hem dudak hem dil bağı var ben söyledikten sonra doktor bakıp söyledi olduğunu. Kendi dpktorumuz tayine gitti yerine gelen de çok geç kalmışsınız aldırmakta dedi
Mltmert16 Regestation çok şükür hiç sıkıntımız olmadı genel anestezi oldu dilinde 3 dikiş var demişti doktor ama uyandığı gibi emzirdim yani bi sıkıntı olmadı dudak bağı da var bizde ama ona 9 yaşından önce müdahale edilmiyo dedi bı problem de yaratmaz sadece görsel olarak dişleri ayrık olabilir dedi doktor ama.suanlik dişlerimiz gayet güzel hiç ayrigi yok dökülüp yenileri çıkmaya başlayınca nasıl olur bilemem tabi 🙈
Regestation Mltmert16 bizimde şuanki dişlerimizde ayrık ve dudak bağından dolayu memeyi tam kavrayamadığı için 8 defa mastit oldum 😔 17 ay içinde hemde 15inden sonra ameliyat günü vercekler genel anesteziyle