Rules Kızlar şöyle yormayacak kafa dağıtmalık bebeğimi uyuturken falan rahat oynayabileceğim bi oyun önerisi istiyorum.
Tortilla_ Rules Township çiftlik oyunu oynuyorm. İlk başlarda sıksa da ilerledikçe keyif alıyorum. Birde Pugb 😀 Şeker patlatma oyunu var birde 😀
Rules Tortilla_ PUBG de aştım canım ben olayı as falan oldum her oynadığım sezon ama bebeyle çok zor candy Crush da da 3000 lere yaklaştım 😂😂 oynadığım oyunun hakkını veririm
Mom104 Rules AA çerkes arkadaşım naber 😄🥰 Kız o oyun duruyor mu hala 10 yıl önce facebookda oynuyordum bahçe falan ekiyorsun 😅🙈
Rules Mom104 iyi canım senden naber 😂 sende çerkessin anladığım kadarıyla hangi boydansın 🤗 hiç bilmiyorum duruyor mu bende oynardım o tarz bişey işte 😂
Mom9 Rules bende 5-6yıl önce oynuyodum telefonum bozulmasaydı valla devam ederdim 200küsürlü levellardaydım😂
Mom104 Rules Annem besney babam abzekh gel Biz senle kafe şeşen tleperuj oynayalım hiç canın sıkılmaz 😅😅😅
Rules Mom104 ay bak canım çekti YouTube dan arada açıp bakıyordum 😬 bebe olunca ses olmasın diye oda bitti 😂
Rules Mom104 ay doğru diyon bende açayım arada hiç aklıma gelmemişti 😂 kız ben yapamıyom bana bi psıhavle yapta yolla çok canım çekiyır 😂