dunyaninenguzelkokusu Buzlukta vişne var kaynatsam şekersiz bebeğim meyve suyu niyetine içse birşey olur mu 9 aylığız
esraesma dunyaninenguzelkokusu Yani ayına göre içebilir mi bilmiyorum ama bende yapıyodum kendim için şekersiz çok ekşi olur içemez yavrum
Esenh dunyaninenguzelkokusu sizin visne suyunu hic sekersiz icmisliginiz var mı ? O kadar eksi oluyor ki durduk yere vermeyin yani
Ummuhumeyra dunyaninenguzelkokusu benimde aklıms geliyor kızım dokuz buçuk aylık yapsam pekmezle de tatlandırsam diyorum ama bilemiyorum
Gaffar93 dunyaninenguzelkokusu biz henüz geçmedik ek gıdaya ama şimdidem araitırıuorum. Yanına genelde bitki çayı bn şeyler yapıcam. Kurutulmış elma portakal vb ıhlamur vs hangisi uygunsa bebek için. Sizde araştırıp yapabülirsiniz.
dunyaninenguzelkokusu esraesma ah evet ekşi gelebilir düşünemedim bunu canım çok teşekkür ederim 🙏🙂❤️
dunyaninenguzelkokusu Ummuhumeyra denemek lazım pekmezle canım hep kuru kuru yemek yiyor yanına bi sulu içecek düşündüm aklıma bu geldi de
Mom980 dunyaninenguzelkokusu 9 aylıkken yapıyordum bende , ayına göre uygundu ama biraz şeker ilave ederseniz en azından o ekşiliğini alır