Maybeoneday Ulasdemir ayy keske benim bebeğimin de sacı olsa da kestiremediğim için dert yansam 😂 suan cok özendim sana 😂
Esdoel Ulasdemir kızımı 6 aylıkken oğlumu 2 aylıkken jiletle kazıdım. Ayrıca kızım 2 yaşına girince 3 4 ayda bir uçlarından kestim sürekli şuan 3 yaşında belinde saçları oğlumu da arada canım sıkıldıkça makineyle tras ediyorum 11 aylık 😊
Ulasdemir Balkupum2505 bende daha Doktoru ile görüşmedim bu konuyu hiç aklıma gelmediği için :( bu ayki kontrolde danışacağım
Kanginnn Ben 4 aylıkken komple kel yaptım çıktıktan sonra kendim her uzadıgında sekıl verıyorum ama dıkkatl bi sekılde tabıkı
Ulasdemir Maybeoneday 😀inşallah olur ya çok mide yanmam olmuştu ama saçlı doğunca şükrettim gerçi olmasa da sıkıntı değil yeğenimin yoktu şimdi maşallahı var
Maybeoneday Ulasdemir ya benim kız bir yasında halen sacı yok yaşıtları sac baglıyor ben elimle bile zor tutuyorum 😂
Esdoel Ulasdemir evet canım tam 2 aylıkken kazıdım jiletin ucundaki beyaz parçayı kirmazsan istediğin kadar bastır kafasına asla kesmez eğer sivilce tarzında yara yoksa kafasında