Bernagokhan Süt alerjisinde kızarıklık sadece yüzde mi olur tüm vucutta mı veya başka belirtileri nedir
Drindniz Bernagokhan çok kusma kızarıklık bizim hep yüzümüzde başlardı sonra bedenine indi gaz problemi ama aşırı gaz kanlı dışkı ve boğulma( anafilaksi)
milasmommy Bernagokhan değişir. Sadece yüz de ağız kenarında olabilir yada tüm vücutta egzama şeklinde olabilir. Haricinde mukuslu ve kanlı kanka. Huzursuzluk, kilo gerilemesi meme reddi vs bi çok bağlantısı var
Bihterycca Bernagokhan bizde kanlı ve mukuslu kaka olmustu kaka tahlilinde süt alerjisi olduğunu saptadı doktorumuz. Ek gıdayla birlikte ben diyeti açmayı denedim fakat bu kez de tüm vücudunda kızarıjlık oldu
Aselask34 Bernagokhan bizimde süt alerjimiz var canım sadece yüzünde hafif kızarıklık oluyor ama bizim alerjimiz bağırsak tepkimeli olduğu için ishal gibi ve mukuslu oluyor
Pervindmr Bizimki de süt alerjisi ve yüzünün ağzının etrafında var 😢 vurgun raporlu mama aldık ama tadı acı olduğu için ne yaptıysam içmedi mecbur önceki manasından verdim de uyudu
Deliqzz Bernagokhan Kusma Çok cıvık ishal Kaka da kan İzler benim yüz ve boğazında oldu Hızlı nefes alıp verme Burundan kusma Ateş olur bazen Benim belirtiler bunlardi bacı