Dogan5050 Kızlar doğum yapalı 28 gün oldu. 1 tane dikişim var. Siz doğum sonrası kaç gün dikişinize batikonla pansuman yaptınız? Birde dikişleriniz kaçıncı günde düştü tamamen eski haline ne zaman döndü benimki sanki hala ilk günkü gibi aynı 👀
Mommyishome Dogan5050 1 hafta yaptım doktor kontrolünden sonra batticon yapmadım galiba diye hatırlıyorum. Gayet iyi bi sıkıntı yok demişti çünkü. Dikişlerim de çok kısa sürede düşmedi. Ama tam süreyi hatırlayamıyorum. Sanki son dikiş 1 ay sonra kadar düşmüştü
Gizemm1 Dogan5050 eski haline dönmüyor maalesef o dikiş izi orada kalıyor ki benim estetik dikiş yaptığı halde izi var rahim kendini toplar ama 40’ınız çıkınca çok daha farkedersin
minnosunannesi06 Dogan5050 canım ben hiç pansuman yapmadim yıkayıp fönle kurutuyordum bu arada 4 dikisim oldu 14 günde hepsi düştü
Kanginnn Benim 8 dikişim vardı her gün günde 3 kere batikonla bi krem vardı ısmını unuttum onu suruyodum 3 haftada düşmüştü ve ıyılesmıstım tamamen
Dogan5050 Kanginnn benimki niye bu kadar gecikti aceba 😒 bende her tuvalete gittikten sonra yapıyorum pansuman
Dogan5050 Mommyishome yani dikişler tamamen düşüp elinle kontrol ettiğinde hiçbir şey kalmaması eline bir şey takılmaması gibi
Circassian_ Aslında kısıden kısıye degısıyor bu durum bence. Benım vajınal dıkıslerım 1 haftada ıyılestı fakat arka dıkıslerım patladıgı ıcın 3 ayda zor ıyılestım tekrar dıkıs atıldı 😔 bakım ve kuru tutmak cok onemlı. Gecmıs olsun
Tosbigim Dogan5050 pamuklu suyla kompres yaparak temizledim ben.. 17-18 günde düştü hepsi.. 8 9 tane vardı