Mizmizz Kizlar saçına pirinc suyu uygulayıp uzatan oldumu ? Yada uzatma icin doğal yöntemleriniz var mı?
Deletedmom5284 Mizmizz yıllardır yaparım koltuk altım vajinam hala bembeyaz diyebilirim hatta aşırı beyaz
Htcsnc Deletedmom5284 nasıl kullandığınızı anlatırmısınız. Bende yüzüme denedim ama olmadı bir türlü. Sürekli mi yapmak gerekiyor. Ne zamanafan sonra sonuç alınıyor
Gizgiiiz Sinameke otunu aktardan bulabilirsiniz kaynatıp içine bemiks ampul evigen ampul bepanthen ampul ( eczanede satılıyor ) karıştırıp saçınıza sürün en az 1 saat bekletip yıkayın düzenli kullanımda uzatıyor saçı
Deletedmom5284 Htcsnc 5-6 yıldır yapıyorum öyle hemen etki etmiyor 6 ay 1 sene belki, pirinci suda bekletiyorum şişeye koyup sıkıyorum yada elimle direkt sürüyorum
Htcsnc Deletedmom5284 ne güzel vazgeçmeden denemişsiniz yapmaya devam etmişsiniz. Bende yüzüm beyazlasın istiyorum. Yapacağım mutlaka. Teşekkür ederim. Kaynatma falan yapıyor musunuz peki pirinci suyla
Deletedmom5284 Sibel5258 Pirinci suda bekletiyorum süzüp sürüyorum bölgelerime yada şişeye koyup fıs fıs yapıyorum
Nurahyu Deletedmom5284 ben sacim icin hazirlamistim pirinci beklettim fis fisa koydum ama 1 gun sonra kötü kokuyor siz hergun yeniden mi hazirladiniz