SultanAnne Psikologanne95 doktorunuzun belirlediği takvime göre değişkenlik gösterebilir. Mesela bizim 7.ayda özel aşımız var
canimoglum_2020 Psikologanne95 özel aşıları doktor belirler menenjit felan yaptırcaksanız doktorunuz takvim oluşturuyor
askanne10 canimoglum_2020 bizim doktor takvim oluşturdu ama ben takvimi beğenmedim 4.6.12 ay menenjit ve bexero 13-15 ay yazmış
askanne10 Jeremh bize yazmadı ama varsa öyle bir aşı ben yaptırmak istiyorum tarihleri ne zaman bilginiz var mı
Yagmur46 askanne10 aslında belli bir takvim yok canım, her doktor kendi takvimini oluşturuyor,doktorunuzla konuşun isterseniz. Mesela benim kızım 7 aylık, cumartesi günü bexero aşısı yapılacak 🤷
Jeremh askanne10 tarihleri kendiniz belirleyin dedi 3 doz ilk 2 si 2 ay arayla 3. Doz 1 yıl sonra. Biz 7. Ayda aşı yok diye 7.ayda ilk doz diye düşündük.Sonra birde menenjit var tek doz 1 yaşından sonra.Çokta beklememek gerek çünkü hastalık çok tehlikeli Allah korusun .
askanne10 Jeremh Allah korusun gerçekten ama ben anlamadım rotarix nimenrix ve becsero dışındaki açıdan hiç bahsetmedi bize