gglsrnarslan Kızlar ya makineye attığım bazı çamaşırlar lekeli çıkıyor mürekkep dökülmüş gibi servisi aradım kazan temizleme yapın dedi yaptım makine temizleyici ile içini de temizledim anlamıyorum neden böyle oluyor başına gelip çözüm bulan var mı ?
Mugeymen gglsrnarslan evet benim başıma geldi bir sürü kıyafet bozuldu böyle teknik servisten kazanın tamamen değişmisi lazım
Sadiyealp gglsrnarslan aynısı oldu özellikle beyazlar en son gri gbi çıktı kazan temizleme faln yaptım ama yok aynı oysaki deterjanım çok köpürüyormuş yetkili servis gelip baktı deterjan alırken tarihine dikkat edin dedi açık faln kalmasın deterjan dedi sıkarken makina dan çok ses gelir dedi harbiden de evden uçak kalkıyo gbi ses geliyodu😂😂 baklım deterjan degiştirdim şimdilik düzeliyo
gglsrnarslan Zeynepalya_ve_annesi hemen deneyeceğim teşekkür ederim ne kadar koymam gerekli peki her yıkamada göz kararı koysam
Eyluldilek6044 Sadiyealp ayni benim eski makinami anltmissiniz. Yenisini aldim 6ay once. Ama eski makinem aklima geldi cok guzel yikardi. Yeni makine onun kadar guzel yikamiyoo. Ozledim eski makinami ses cok yaoiyodu ama 4tamirden gecti 17 yil kullndim
Sadiyealp gglsrnarslan vala canım bizde o yuzden miş bi gelsinler baksınlar belki başka skıntısı da olabilir 😂 bizimde beyazlara oluyo
Sadiyealp Eyluldilek6044 doğrudur canım baklım o sesi gitti eski makineler daha iyiydi ya yeni nesil bozdu işi