BurcuMBC Oğlum 16 aylık bir aydır memeyi de kesmiş olmama rağmen hala gece gaz sancısı ile uyaniyor yedirdigim gıdalara dikkat ediyorum baklagil yediriyorum ama çocuk patlayacak gibi oluyor ve ⅔ saate bir uyanıyor öneri olan varsa sevinirim
Birkizbiroglan BurcuMBC vallahi bizde 13.5 aylık her gece gazz 🙄🥴🥴 yanımda uyuduğu için gazi gelip ağladığnda popoya pış pış,hooopp kucağıma gel,tamamm meme al 🤷🏻♀️😁😁 yani bütün gece böyle sabaha her yerim tutulmuş uyanıyorum 🥴
BurcuMBC Beysat94 covid olduk o yüzden bırakmak zorunda kaldık yoksa planım 20 aylık yapmaktı ne emerse kar
BurcuMBC Busuu doğduğundan beri öyle kusma problemi olmadı gece mama vermiyorum en son 8 de besliyorum 9 da uyumuş oluyor
Beysat94 BurcuMBC geçmiş olsun inşallah bebişlerin uykusu düzen e girer artık büyükler 2 3 saatte uyanmak zorunda değillerde işte🤷♀️
BurcuMBC Birkizbiroglan bir ay önce kesmek zorunda kalınca herkes düzene biner atrik sabaha kadar uyur dedi ama bir ay oldu hala anne diye uyanıp çığlık atıyor gaz çıkarınca rahatlayıp uyuyor aynı şekilde kucakta hobbidi sırta pis pis