BirEylulMeselesii Kızlar ek gıdaya geçince bebeğime meyve suyu sıkmak için katı meyve sıkacağı alıcammm internete baktım ama herkes başka başka yorumlar yazmış. Var mı sizin bildiğiniz böyle elma havuç muz her şeyin suyunu çıkaracak güzel bi makina ?
archmom BirEylulMeselesii arcelik kullaniyorum cok guzel sıkıyo ama baya buyuk parcalari yikama toplama filan iskence gibi
Aslancikk BirEylulMeselesii sinbonunkini kullanıyorum bir fiil hemde hergun…oğlum dört aylikdi aldığımizda şimdi ise onuc yaşında😊.ben çok memnunum
Toprakruzgar BirEylulMeselesii hiç alma bence canım bende aldım oğluma bir iki defa sıktım çok Zor oluyor parçalar falan bence file al plastik olanlardan doldur içini ver suyunu içmiş oluyor zaten pişman oldum ben ama o filelerden çok kullandım oğlumda çok sevdi
Dlnsbl Beko dan aldık 500 e parçası büyük ama öyle zahmetli değil aslında temizlenmesi, herşeyi atabilirsiniz içine
Islimmm Canim 2 hafta once sinbo aldim 195 e suanda fiyat 210 gibi bir sey ama asiri derecede iyi skiyor bundn al bnce trenyolda var kirmizi renk