BuseKeremBuglem 3 buçuk aylık bebeğim geceleri acıkmıyor yada 5-6 saat sonra yiyor ama az yiyor normal mi acaba bilgisi olan var mı?
Zehrabaysan BuseKeremBuglem normal canım gündüz beslenmesi güzeldir.Mideleri büyüyor Benimki de 3.5 aylık aynı
dontsleppyunhappy BuseKeremBuglem yeni böyle olmaya başladı dimi, 4ay atagına giriyorlar ya, ne gündüz ne gece yemiyorlar, aslında gece kesintisiz uyuyorsa, kendi istediği zaman içsin, daha iyi olur.
Didem_AVCI93 BuseKeremBuglem benimde bebeğim 2 aylık akşam yatırıyorum nerdeyse 5 6 saat sonra uyaniyo gece sadece 1 kez uyanıp mama yiyip uyuyo 😂 bende bitek benim bebeğim bu durumda sanıyodum normalmiş
Ranaa Yeni iki ay bitirdik bi iki gün oldu gece bir sabah yedi uyunur mu ya hiç mi acikilmaz uyanilmaz . Şaşırdım kaldım. Bu kadar uyumasina izin vermemeliyim dimi gerçi bi kez kendi haline bıraktım oda böyle oldu 😂
mirayyy20-20 BuseKeremBuglem ah ah benimki de öyleydi sandım hep öyle gidecek 6 aylık artık daha çok uyanıyor hatta bazen uyanıp uyumuyor fala. Artık uyandırma sen uykusunu uyusun
Nisam3553 BuseKeremBuglem Uykuyu seviyor olabilir o yüzden uyanmaz. Doktorumuz ve hemsiremiz 4 aya kadar gece beslenmesine devam demişti. 7 aylıgız gece beslenmesine devam ☺️
BuseKeremBuglem Nisam3553 işte bende 3 buçuk aylık bebek saatlerce nasıl acıkmaz ona anlam veremiyorum
Nisam3553 BuseKeremBuglem Uyumayı seviyordur annesi ☺️ benim kızım da çok severdi ama ben uykuluda olsa emzirirdim daha küçük çünkü o kadar saat aç kalmaması lazım dikkat edin.
HsnyErbayCetin BuseKeremBuglem hiç korkma bebeğin kendini kurtarmış artık benim bebeğimde genelde gece hiç uyanmaz sabah uyanınca da bi saat kadar emmez sonra uykusu açılınca emmek istiyor
Ogullarinaasikanne BuseKeremBuglem normal canim gündüz yeterli besleniyor ise 5-6 saat ac kalmasi normal