Sariduru Normalde gece uykusunu bilen gece uyuttugumda sabaha kadar sadece 2 kere uyanan bebeğim 4. Aya girdiğinden beri saat başı yada yarım saatte bir uyanıyor çok yoruyor beni geceleri sizce neden ve ne yapmaliyim
Analist Sariduru 6 ay 10 gunluguz simdi. 5.5 aydan sonra düzeldi. Sagolsun simdi yarim saat uyuyor gündüzleri😂
Birhemsireanne__ Sariduru Kızlar bu arada alaksız ama sormak istedm sizm bebekelrniz 3.aydan 4.aya geçerken kaç kg aldı yani 4. ay kontrolünde kaç kg almıştı meme reddi falan yaşadk iştahsız dişleri grliyor gibi bugün tarttık 500 almış hetkes az az dedi snirlerm bozldu
Sariduru Birhemsireanne__ emziriyorum mama vermedim hiç benimde 500 Gr almış boyuna gitmiş dedi eve 4 cm uzamisti
oglusumbal Sariduru Aynı durumdayız saat başı uyanıyor nerdeyse önceden hiç uyanmazdi 5 6 saat aralıksız uyurdu şu an uyuyor yanından çıkıyorum 10 dk sonra ağlıyor bu atak mi bilemiyorum ataksa ne zaman bitecek acabaa
Sariduru oglusumbal komik ya i beni görünce bide guluyo uyukluyo bazen çıldırıyorum yanıma aldığımda direk uyuyo e niye kalktın yani o zaman😀😀
oglusumbal Sariduru 😀😀aynen benimki de öyle yanına sinirle geliyorum hemen gülüyor bir de sizin bebeğiniz de uyanırken ağlıyor mu böyle sürekli mız mızlanıyor zar zor ağlayarak uyanıyor bazen
CanK Sariduru biz de 10 gün kadar yaşadık. Sonra geçti düzeldi derken,5 aylık olduk yine aynı 😭 bugün doktora sordum, diş çıkarma öncesi süreç, diş çıkarmadan daha zordur dedi 🥺
Sariduru CanK yaa dış çıkarmadan korkardım ağzının suyuda akiyo hep ıslak yakası damaklarini kaşığı herseyle
Sariduru Birhemsireanne__ o zaman bı sorun yok ya bende korkmuştum az diye ama emiyo çocuk napsin daha kilosuda görünürde iyi şükür😊