Ozlmylmz Kızlar bebeğine rotavirüs aşısı yaptırıp aşırı uykuya eğilim yaşayan oldu mu bebeğim normalde çok huysuz çoğu defa bununla ilgili post açtım hatta ama bugün aşıdan sonra sürekli uyuyo baygın gibi yaşayanınız varmı
Minikdipsy Ozlmylmz kuzum ben 4-5 gün önce yaptım hiç öyle bi durum olmadı aksine artık uyumuyor perişan oldum
Ozlmylmz Minikdipsy benim bebeğimde çok huysuz aşırı uyku problemi yaşarız normalde çocuk 4 den beri emmeye bile kalkamaz halde neredeyse zorla uyandırıyoruz öyle emziriyorum
Lidya-t Benim ki tüm aşılardan sonra uyuyor hep. Ne güzel işte sıkıntısı olmasında uyusun keşke.Anormal bir durum değil. Rahat ol canım
Ozlmylmz Lidya-t normalde hiç bi aşısında hiç bi huzursuzluk ateş birşey yaşamadık ilk defa böyle olunca korktum çok sağolun ☺️
Emelmirac Uyku degilde rotadan sonra atesi çıkmıştı. Aşıdan sonra birkac gun daha mi devam etti? Yoksa sadece aynı gün için mi?
Alyadep Ozlmylmz diğer günlere göre hafif bi halsizliği vardı biraz daha fazla uyudu 2 gün.ishal veya aşırı kusma olursa dikkat etmek gerekli diye biliyorum
Neseerol Ozlmylmz ağır gelmiş olabilir içten ateşi olmasın dikkat edin ağız içini kontrol edin derim ya da emziriyosaniz öyle de farkedilebilir Doktora gitmenizde fayda var geçmiş olsun 😔
Burcinn3 Ozlmylmz lanet gelsin bu aşıya kusura bakmayın bu aşıyı yaptırdıktan sonra çocuğum da alerji belirtileri nüksetti keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi de
Annekeki Burcinn3 bebeginiz alerjik demek ki maalesef bu asi oyle. Kizimin da alerjisi cikinca ucuncu dozu doktorumuz onermedi.
Aysegulsenturk Burcinn3 ne kadar sürdü burcin hanım bizde aynı durumdayiz doktor sadece 0robiyotik verdi napcagimi sasirdim
Burcinn3 Annekeki keşke yaptırmasaydım çok dedim valla 2. Çocuğumda eğer olurda kesinlikle yaptırmayacağım
Neseerol Annekeki keşke yapmasa varsın yapmasın tabi ama ben çevremde rotadan sonra ateşi olan çok gördüm ya da isha ne olan vücut bağışıklık kazansin diye oluyomus bazı bebeklerde benm oğlumda da hiç olmadı