Esoss Oğlum 10 aylık hala kendi oturur duruma geçmiyor ben otutturuyorum doktora gitmelimiyim ne yapmam gerek
Fatmaimarusta Esoss Benim oğlum da 9 ayını geçti ben otutturuyorum kendini kaldırıp oturamıyor malesef 🤦🏼♀️
Kubraerdal Esoss oturur canım benım kızımda 10 buçuk aylık yaklaşık 20 gündür falan emekleme pozisyonundan Desteksiz oturma pozisyonuna geçebiliyor
maraslihatun Esoss zamani gelince oturur bence endiselenme 🌸 ama icin rahat etmiyorsa götür doktoruna 🌸
Esoss elifiii götüreceğim bakalım ayakta duruyor bi şeye yaslanarak elinden tutunca yürüyor ama böyle oturaraması canımı sıktı
Gzmkrm Esoss o yüzden büyük ihtimalle geç oturacak hiç sıkıntı yapmayın her çocuk farklı içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora gidin içiniz rahat etsin
elifiii Esoss Endişelenmeyin ama takipte kalmak ve tetikte olmak her zaman iyidir. Fark edemeyeceginiz ve erken müdahele isteyen bir durum varsa önlenmiş olur. 👍🏻
Esoss Gzmkrm ben oturur duruma koyunca oturuyor desteksiz ama kendi oturur pozisyona geçemiyor misal sırt üstü dururken