Zeyneptoprak Kızlar tarçın ve yeşil çay sütü etkilermi bilginiz varmı tarçınlı yeşilçayda olabilir 🤔 metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığını duydum bebdd tarçınlı çay yapıp içiyim dedim ama bilemedim sütüm etkilenirmi 5 bucuk aylık oğlum 🥰 yada yaptığınız başka formül varsa fikirlere açığım
minnakkus Zeyneptoprak yesil cayin icerisinde kafein bulundugundan dolayi gunde 2 fincan fazlask tuketilmemesi lazimmis aksi takdirde sutunuzle beraber bebeginize gecip uykusuluga neden olabilir
minnakkus Zeyneptoprak onun yerine ihlamur papatya rezene iciyorm yesilcay kadar olmasada onlarda ise yariyo ayrica rahatlatiyo
Snm291218 Zeyneptoprak başlığı görünce kaynanam aklıma geldi oda bişey söyleyince çok biliyon sen diyo 😂😂ben tarçının sütün tadını acıttığını duymuştum ama ne kadar doğru bilemem 🤷🏻♀️ Yeşilçayı bilemedim 🤷🏻♀️
Arven10 Zeyneptoprak yeşil çay önermiyorlar emzirirken ama tarçın sütün kalitesini arttırır diye biliyorum sadece tarçın çayı içseniz kan şekerini dengeler hem ödem atıcı özelliği var😊
Zeyneptoprak Snm291218 ben acı ekşi falan bol bol yiyorum onlarda değiştiriyosa sıkıntı yaşamam herhalde 🤔