minikoglumm Selam kızlar haftaya bebeğime tadımlara başlayacağım 5.5 aylık tadim süresince su vermeli miyim ne kadar vermeliyim suluk ile mi vermeliyim tadımlar bitince nasil olmalı cevaplarsanız sevinirim 😊
Arasannesi minikoglumm alıştırma bardağı almadıysanız alabılırsınız onunla içmesi daha iyi olur.doktorumuz içtiği kadar içsin demıstı bıze belırlı bır kota koymamıstı.zaten bebegım hani suyla karnını doyuracak kadar içmiyor sadece susuzlugunu gıderıyo fazlasında da sulugunu bırakıyo ıstemıyo
Akyel23 minikoglumm Biz dört ayşığız su veriyorum bile ben arada ama tadımlaroda aşırıya kaçırma kabızlık yaşamasın
minikoglumm Esra12 tadimlarda da istedigi kadar icebilir yani birde nasil su kullanıyorsunuz bizim içtiğimiz hazır sulardan mı
minikoglumm Arasannesi tadımlarda da aynı o zaman icebildigi kadr yani çok içerse karni doyarsa suyla diye korktum bende 😄 alıştırma bardağı alıcam hangi model kullanıyorsunuz acaba birde bizim içtiğimiz hazır sular mı yoksa e bebek gibi bebek mağazalarında görmüştüm bebekler için su onlardan mı
Esra12 minikoglumm aynen canım tadımlarda da veriyorum oğlum suyu çok seviyor😊 arıtma var ordan veriyorum ben
Arasannesi minikoglumm cok aşırı içerse hani işi oyuna dökerse anlar ve engellersiniz zaten🙂 ben bebek suyu alıp verıyorum.bız evde damacana kullanıyoruz yanı ona da tam güvenemiyorum çünkü. Alıştırma bardagı olarak avent eğitici damlatmaz bardak olarak geçer onu kullanıyoruz gayet memnunum
dontsleppyunhappy Arasannesi vayy cok guzel, bende bardak alayım, kaşıkla veriyorum, ama hep boynuna döküyor, bu bardakla da böyle mi olur.
Arasannesi dontsleppyunhappy yok bu alıştırma bardagıyla dökmez okadar.hatta kendısı içer daha guzel olur.zaten damlatmaz bardak olduhu için evırıp cevırırken dökülmüyo