Ruzgarsmomm Gunesay ferrum kullanıyoruz biz. Ama oğlum içmiyor hepsini cıkarıyor. Ne yapcam bilmiyorum
-PembePanterMom Mysunshines17 tadı nasıl acaba benim kuzum hemen kusuyor Demir ilacını yutamıyorda tadı güzelse onu denerdim
elfozyil Turkan_91 evet fiyatı öyle kullanıyoruz biz tadı korkunç 😂 minnacık mandalina 🍊 suyu ile destekliyorum doktor Meyve suyu ile verilebilir demişti 5 Ay 5 günlük 8 damla
Derenikra Doktormuz bugun ocean kullanıyrsanız ıkı katı kullanın kılosunun demır oranı ıcınde az dedı ama doktoru boyle dıyen var mı acab
Mysunshines17 -PembePanterMom Benimkiler bayılıyor tadına pancar şekeri varmış içerisinde tatlandırıcı çok seviyorlar
Cnn54 Sağlık ocağı da bize vegaferon verdi henüz 4 aylık bebegm kullanmaya başlamadım 🤦♀️ biraz uygun olan hangisi acaba onerdiklerinizden?
Muhammedtrn Cnn54 venatura kids Fe ve C vitamini alabilirsiniz. Uygun fiyat. Ama içlerinde en temizi Bestiron pahalı maalesef bizde ilk yazdığım vitamini alabildik.
Mysunshines17 Cnn54 Sağlık ocağının verdiğini kullanmayin bence ,Ocean doktorunuz ile görüşüp kullanabilirsiniz hem daha doğal hemde gaz kabızlık kakayi boyama yapmıyor