Mehtee Akli olan 4 te kalsınn😂😂 uww ilk gunden bu kadarsa dusunemiyorum gerisini.. Yuvarlanmalar donmelerde başlamış çocuğu halinin üstüne battaniyeye koyuyorum mutfaktan gelince masa altinda buluyorum 🤷♀️
Unknown Mehtee Bence 4. Aydan değil 5. Aydan korksunlar. 😰 Uyku gerilemesi , ağlayarak uyanma, huysuzluk, sürekli mızır mızır hepsi mevcut. Uykudan bi uyanıyor uykusunu almış gibi , kafayı yersin. 🤯
Mehtee Elifkizz ooo calgili cengili anacim hemde 😂😂 tum gun vizirdiyor resmen zaten uyku gerilemesi yaşıyorduk suan iyice allak bullak oldu hersey normalde gunduzleri oynar eder bi sekilde dikkat dagitir eglenirdi ama yok anacim ayaga kalkar kalmaz ağlıyor 24 saat basinda beklememi istiyor
Elifkizz Mehtee Biz de öyleyiz uyku konusunda ya. Nedendir bilmem ama uykuya direniyoruz hemde çok ama uyuyunca şükür 1 2 saat uyuyor. Gece de dengesiz kimi zaman hiç uyanmayıp sabah 7de uyanıyor kimi zaman 2 saat arayla. Dengem alt üst. Ataklar onların mı bizim mi 🤔
Mehtee Elifkizz ayy kuzum cok yıpratıcı inan geceleri uyumamasi simdi de cok hareketli masAllah olan kilosuda sanirim bu enerjiyle gidecek🤷♀️🤤galiba tum gun uzamasına sukredecem yuvarlanmasindan iyidir🥴
Elifkizz Mehtee Meme reddimiz var hemde öyle böyle değil sadece uykudan uyandığında emiyor diğer zamanlar da asla. Gerçekten yorucu canım
Mehtee Elifkizz ayy biz 3 gun tek yaasadik onu benim bi amuda kalkmadigim. Kalmıştı emzirmek için.. 🤷♀️ Pozisyon degistir canim
Mehtee Bebek2020 bugün son gunduz uykusundan ciglik cigliga uyandı sakinlestirip geri yatiramadigimm icin uykusu bölündü ve su saate kadar hep vizirdayarak ve ahlamakli geçti canim
Bebek2020 Mehtee benim bebeğim 6 ay 11 günlük. 5. Ayndan beri geceleri saatte 1 2 saatte 1 ağlayarak çığlık atarak uyanıyor. Gündüzde kısa uyuyor yine ağlayarak çığlık atarak uyanıyor
Mehtee Karas bacim benim. Oglan dogdugundan beri atakli bana hep. Onuzmuzdeki ay duzelir dediler 5.ay geldi catti hala bisi yok🤷♀️🤤😂
Mehtee Unknown ahh bebeyimm hepsj bizde mevcutt cildireceeggimmm diye bağırdım bugün hic birsey memnun etmedi bebeyi resmen🤷♀️ve suan 4.kere besigjne koyup gidişim ama yok bacim arkayi dondugum gibi uyanıyor
Seyma-2436 Mehtee 3. Ay atağındaki arkadaşa 4ü kötüleyip bu posta denk geldim 😂😂 Huniyi taktım bekliyorum 💃
Unknown Mehtee Aynıı ya aynı dalamadı bi türlü uyanıp duruyor şimdi. Bugün resmen 20’şer dk uyudu uykularını. Bi ara çıldırdı uykusuzluktan ağlaya ağlaya uyudu. Ne memede, ne kucakta sakinleştiremedim. 😖
Mehtee Unknown bunlarin acaba telapati alanlari mi var birbirlerine haber verip beraber cildiriyorlar😂 yeminle aynisini yaşadıkk başım kazan gibi şiş 🤤