Niloss laura_ anne baba dede ver gel hayvan sesleri taklit ediyor. Anne mama diyor anne su diyor o kadar. Kitaplarda ne kadar olmalı diyor ki?
Newmom2020 laura_ 11 aylık 8 aylıkken anne baba meme gel ver dedi ben de heyecanlandım erken konuşacak herhalde diye şu an sadece eliyle gel işareti yapıyor 😂
17062019 laura_ biz 18 ayligiz.anne baba dede su mama bir iki diyor.bide patates diyor.en sevdigi oldugu icin.10 kelimeye kadar soyleyebilirlermis canim
Niloss laura_ benimki de çok geç dedi.. erkekler daha geç konuşuyor ama sıkıntı yapma benim yeğenlerim 2.5 yaşında anca iki kelime söylediler
laura_ Newmom2020 ay bende böyleydim ilk kelimesi baba gel oldu 1 2 ay söyledi 7 8 aylıktı sonra 1 yaşına geldikten sonra gitti hepsi hiç konuşmuyor😂
Seherronya laura_ anne baba mama meme dede bebek cici bir diyor bazende kaka yaptın mı diye sorunca gaga diyor 😂 bugün ilk defa ikili cümle kurdu cici bebek dedi çok şaşırdım 😍
FatmaBeyza laura_ baba ,dede, mama ,pisi pisi , vuuu diyor arabaya cok kelimesi yok 16 ay 25 gunluk bu arada