Buketars https://hizliresim.com/S0B38l 42 günlük bebeğim yememe içmeme dikkat etmeme rağmen bugün boyununda hafif vardı şimdi göbeği bu halde ayrıca deterjanıda değişmedi bu durumla karşılaşan oldu mu
Eternity Buketars Evinizin derecesi 22-23 derece olsun, kalın giydirmeyin daha fazla azmaması için. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok, üstten kalsın🌸
Deletedmom16 Buketars anne sütüne değil canım senın yediğin birşey tetikler kakası nasıl mukus varmı? Kusma hırıltı
Buketars Mimarannee öyle zor bı yerde oturuyorum ki yarın ilk işim hastaneye götürmek olacak çok sağolun 🙏
Baldantatli Buketars senin yedigin sutunden gecen biside alerji yapmis olabilir ekstrem bisi yedin mi onu dusun ama.mutlka dr gozuk
Mavi0688 Buketars sicak olabilir alerji olabilir. Alerjiden ise ihmal etmeyin acilen bi dr ye gorunun derim
Buketars Baldantatli sadece değişik olarak nescafe içmiştim onun haricinde yok zaten fazla sutumde yok ek olarak mama iciyo dogdudan bu yana
Baldantatli Buketars bazi mamalarda alerji yapabiliyor bildigim kadariyla ama en iyi cozum dr en kisa zamanda
MiniKaya Buketars canm bebeğinin deterjanını fazla koyuyorsan terlediği için vücudunda alerji yapabilir birde bebe yağı kullanıyorsan oda yapıyor
MiniKaya Buketars belki yeni reaksiyon göstermeye başlamıştır yada fazla sürmüş olabilirsin canm benim bebeğimdede çıktı sudocrem sürdüm 2 gün sonra geçti