fjolla bebegim prenature 31 hafta dogdu simdi ise 5 ay 23 gunluk destekli oturtugumda one dogru gidiyo normal mi bu bana yasladimda yaslaniyo ama elimi cektigimde one dogru gidiyo cok kafama takildi yardim lutfen
RabiAsya fjolla Merhaba. Kızım 33 haftalık doğdu. Prematüre bebekler düzeltilmiş aylarına göre gelişimlerini gösterirler. Yani bebeğinizin henüz kafasını tutamıyor olması gayet normal. Düzeltilmiş ayı baz alın. ☺️ Sağlıkla büyüsün miniğiniz. 🌸
Benanneyim12 fjolla canım yavrun ile ne zaman göz göze geldin ilk hangi ayda sana tepki verip gülmeye başladı :(
fjolla RabiAsya kizim duz 3 ay 23 gunluk boyle elinden tuunda kendi kalkiyo adim atiyo destekli ziplamayi seviyo kendini itiyo one arkaya ama oturtumda ome dogru aykalarini tutmaya calisiyo bazen ama normal oturdugun da da bazen ileriye dogru gitini fsrketim ve kafmaa cok takildi tsk ederim🥰
Benanneyim12 RabiAsya canım ben de aynı haftada doğum yaptım acaba ne zaman bebeğin ile göz göze geldin ilk hatırlıyor musun? Hangi aylarda sana tepki verdi güldü ?
fjolla Benanneyim12 3 aylik ti canim goz goze gelmeye basladiginda once azcik sonra git gide cogaltiyor sizin nekadar bebeginiz
Benanneyim12 fjolla canım düzeltilmiş 3 aylık mı peki kronolojik mi? Benim iki aylık şuan ama kronolojik