Actombo Merhabalar Aile ve sosyal politikalar bakanlığının verdiği para e devlette ödeme aşamasında gözüküyor 300 TL. Acaba yatmış mıdır? Bilgisi olan var mı? teşekkürler
Balkupum2505 Actombo onu gidip ögreniyosunuz yatti diye belirtmiyo o parayi ben süt parasini almaya gittigim gün onuda yatmiş dediler tesadufen aldim yani… bakıp gitmistim oysaki
Actombo Karaborsa aile ve sosyal politikalarda form doldurduk. Orada hazır form var.Çocuğun nüfus kağıdı da gerekli
berenyigit06 Ben 9 kasımda doğum yaptım eşim hemen başvuruyu yapmıştı doğumdan sonra ödeme aşamasında yazıyor şuan bugün 144 ü aradım Ocak ayının sonunda yatacakmış ptt ye
Actombo berenyigit06 bende 8 Kasım’da doğurdum. 1 hafta sonra gittim.25 aralıktan sonra yatar dediler. E devletten bakayım dedim. Ödeme aşamasında yazıyor. O yüzden sordum
Actombo Deryotti aile ve sosyal politikalar bakanlığının başlığı altında çocuk parası sorgulama diye bir sekme olması laızm
Smryna Actombo e devlet üzerinden ptt kurum ödemeleri yaz ordan yatıp yatmadigini görürsün. Pandemi var şimdi boş yere bekleme postanede 😇