Dernm Merhaba anneler sandalyelere bağlanan portatif mama koltuğu önerir misiniz acaba mama sandalyesinden ziyade sanki o bana daha kullanışlı geliyor ya gittiğim yerlere felan da goturebilirim diye yoksa mama sandalyesi mi kullaan var mı önerir misiniz
Minnaktosbik Dernm bende bunu araştırıyorum aslında benimaklimdaki salıncaklı mama sandalyesi en azından evde bir süre oynar gele virüste gecmesse ev için kurtarıcı olur
Lyla07 Dernm ben aldım trendyoldan portatif mama sandalyesi güzel oluyor 👍hafif, taşıması kolay, gittiğim yere çok rahat götürebilirim aynı zamanda banyo yaptırırken de oturtup kullanabilirim. Çok amaçlı yani, tavsiye ederim 👌
Celestial Dernm ben portatif kullanıyorum, inglesina fast, çok memnunum. Arabasının altına atıp heryere götürüyorum. Bir de ayaklılardansa bunlar daha sağlam gibi geliyor. Oğlum devamlı kendini arkaya sağa sola atıyor, ayaklı olsa devrilirdi kesin.
1koalaannesi Dernm palbaby neşeli mama sandalyesi kesinlikle tavsiye ederim, banyoyu bile bunda yapıyoruz
Lyla07 Dernm mallerbaby bizimki kırmızı olan. fiyatı takip edin ama sürekli değişiyor ben 230 a aldım 10 gün sonra 147 tl ye düştü 😕 şimdi baktım yine artmış . Bamboo marka var bir de o çok daha hoşuma gidiyordu aslında ama fiyatı baya yüksekti o yüzden o kadar para vermek istemedim ikisinin de işlevi aynı zaten
Browniidelisii Celestial ben de bunu düşünüyorum. Memnun musunuz, gerçekten sağlam mı her masaya oluyo muu? Ayy kullanan bulmuşken sorayım 😂
Tosbigim Dernm baby plus 2ye ayrılanı kullanıyorum kesinlikle aldığım en doğru şey oldu. Hem yemek masasında kullanılabilir. Hemde sandalye kısmını çıkarabiliyorsunuz aynı zamanda 2-3 yaşına geldiğinde boyama-çalışma masası gibi kullanabiliyoruz. Bir kaç kez banyoda da bununla yıkadım.Yazın memlekete gidince sandalyesini götürüyorum sadece yer sofrasında yediğimiz için