Sodya 35 haftalik doğum yaptim, oğlum şu an 2 aylik. Duzeltilmis 1 aylik. Ya sürekli ama sürekli aģlayarak uyaniyo. Bu normal mi yoksa bi sıkıntısı mi var acaba anlayamiyorum.tamam aç olabilir veya altı ıslak olabilir ama hiç mi sakince uyanmaz bi bebek ya.korkutuyo beni bazen sanki ciglik atiyo. Sizin bebisler nasil
Nekwa Sodya iyi bildiğin bir hocaya götür bence Benim de oglum oyleydi muska yazdi cok şükür öyle bir seyi kalmadi. Birsey olamayabilir o zamnda icin rahat eder
Miniktavsan Sodya canım gazı var muhtemelen gaz damlası aldın mı? Bizim de öyleydi gaz damlası kullandıktan sonra düzeldi
Deletedmom006 Sodya bende 35 haftalik dogum yaptim suan 4 ay 18 gunluk benim oglumda hepp mizmiz hep memnuniyetsz hep aglak ne uyur ne durur valla canima ediyor🙄ama napam dayanamazsam oturup agliyorum simdi bide dis kasintisi basladi. Oyyy yarabbim🤪
Sodya Miniktavsan gazını rahat çıkartıyo diye almadım, bi de çoģu doktor önermiyo. Demek ki gazin hepten cikaramiyo. Aksamlari daha beter oluyo 9 10 arasi emerken agliyo, kafayi geriye atiyo, bacaklarini uzatiyo, tekmeler gibi hareketler off of
Sodya Deletedmom006 yalniz değilim demek.niye oyle olurlar ki benim oglum da gercekten cok memnuniyetsiz.4.ayda mi basliyo diş sıkıntısı Allahımmmm..
Miniktavsan Sodya ya doktoruna danış tabiki daha iyi bilirler ama biz 3 ay kullandık ve gerçekten çok faydasını gördük yazık gazı var kuzunun demekki bizim de geceleri daha çok olurdu çok şükür doktorumuz damlayı verdi de rahat ettik. Herkes kullanıyor öyle sancı çekmesinden iyi 😪😯
Deletedmom006 Sodya evet bide o basladi. Valla uykusuzluktan aglamasindan gina geldi. Gece yarim saatte uyaniyor gunduz de yanindan asla ayirmiyor. Mama yapmaya giderken bas bas bagiriyo
Sodya Hoki haklisin okumak iyi geliyo bebeklere.bazen unutuyorum inan stresten. O aglamasi beni kan ter icinde birakiyo
Sodya Deletedmom006 al benden de o kadar.tuvalete gidemiyorum, yemek yapamiyorum yiyemiyorum su icmeye bile gidemiyorum bazen.ne zaman düzelirler acaba :(
Deletedmom006 Sodya dun agla agla elimden bise gelmiyor. Oturdum bende agladim😂esim gelmis bi onu bi beni sakinlestiriyi
Sodya Deletedmom006 yaaa :) ama insan ciddi anlamda panik oluyo . Ben de aksamlari cok sinirleniyorum artik .bi gecseydi şu durumlar
Sodya Miniktavsan evet siz de haklisiniz cok üzülüyorum bi yandan da cok yoruluyorum .kafam karmancorman 😭