aysegul_gulec Selam anneler bugün kizimn 8 ay aşısı vardı bu ay bu aşıya gerek yok 1 yaş aşısi yaparz dedi gönderdi hemşire sizde de böyle bi durum yaşandı mı?
Mavibattaniye aysegul_gulec benim bildigim 8. ayda asi yok 9 da var ve 1 yasta var ama 9 daki 1 yasa alindi mi bilmem saglik bakanligi son bir yilda degisiklige gitmis sanirim
89Kbr Ayda aşı yok bugün bizde gittik 8+8 günlüğüz. boy/kilo ve kan sayımına bakılmış oldu. 1 ay sonra gel 9.ay aşısını yapalım dedi.. (9 aya girmiş olan bebelere yapılıyor.)
aysegul_gulec Balkupum2505 6 ay aşısına gittigmzde aşi kartina yazmsti 8. Ay aşısı var 4 ocakta diye, iste bugun eşim goturmstu 8 ay aşısına gerek yok deyip gönderms hemşire
aysegul_gulec Balkupum2505 2 ay 4 ay 6 al aşısı olduk belkide hemsire yanls bilgilendrdi ama aşı kartinda twrih vermsti yani
Balkupum2505 aysegul_gulec 9.ayda da varmış aşı ama bize 9. Aya bile aşı tarihi vermedi sadece kanına bakılacak diye not aldı 🙄
aysegul_gulec Balkupum2505 bana da kanina baktr demisti randevu alıp bsktiramadim, ama aşıya gelmeden once kanina baktrda gel demsti
Caglarass aysegul_gulec 8.ayda yok ama 9. ayda var diye biliyorum. 1 yaş aşılarından birini 9. aya kaydırdılar
Balkupum2505 aysegul_gulec saglik ocagı bakmıyomu kana? Bize saglik ocaginda bakilacagini söyledi. Yer yer degisiyomu acaba ya hic bisey anlamadm valla 🙄🙄
Gizemkutlu Banada hemsire 8 ay asısına gün verdi ama ası kartımızda o ay aşı gözukmuyor ınternetten de bilgi bulamadım
aysegul_gulec Gizemkutlu enteresan benim aşı kartimda gun verdiler bu güne esim gtmsti asiya o gotrmstu 8 ay asisina gerek yok 1 yasinda gelin diye yine tarh verms