Zeyneptoprak Arkadaşlar merhaba annem için meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyoruz yaptıran ve fiyat bilgisi paylaşabilecek olan varmı şehir önemli değil ameliyat için gidilebilir o kadar büyük ve agirki kamburluk yapiyo ağrısını söylemiyorum bile
Zeyneptoprak Zeyneptoprak @Arzumms annelerin gün odasını kaldırdınız da hastane ve doktor etiketini niye kaldiriyosunuz ki kasaptan mi fiyat bilgisi vericekler ?
aksu5334 Zeyneptoprak izmir ege üniversitesi hastanesinde yapılıyodu üstelik ücretsiz çünkü kamburluk yapıyo diyoaunuz. Ben egede okudum yurtta temizlik görevlisi ablalardan birinde de aynı problem vardı sırt ağrısı yapıyodu artık ameliyat oldu 1 hafta sonra geldi gayet güzel olmuştu çok mutlu olduğu için göstermişti😊 bi araştırın isterseniz
Mariposa Zeyneptoprak aynı benim annem.. o da çok istiyor İstanbul Samatya hastanesinde yapılıyor diye biliyoruz kamburluk yaptığı icin estetiğe de girmiyor ücretsiz yapıyorlar. Bizim başka sorunlarımız çıkmıştı o dönem yarım kalmıştı..
Arzumms Zeyneptoprak hastane doktor tavsiye ve il olmak zorunda, il bilgisi vermediğinizden ötürü öneri etiketini ekledim canımız annemiz🌸
Zeyneptoprak Mariposa ya teyzem gitmiş bı devlete 2 beden küçültüruz anca demişler onunda çok büyük ve ağır
Mariposa Zeyneptoprak beden olarak bilmiyorum ama kemik eğriliği varsa ki bir kaç doktor onayı istiyor ondan sonra yapıyorlar. Ortopedi fizik tedavi vs bu bölümler yönlendiriyor zaten ilk etapta. Ne kadar küçülmesi gerektiğine de onlar karar veriyor
Zeyneptoprak Mariposa anladım devlet ücretsiz yapiyo diye biliyorum bende ama 2 beden içinde masaya yatilirmi bilemiyorum pandemiden sonra muayeneye götüreyim en azından tam bilgi almış oluruz çok teşekkür ederim
Zeyneptoprak Arzumms şehir önemli değil diye belirttim zaten günü birlik otel konaklamali gidebilirim çünkü yinede teşekkürler açıklama için