Merve-250713 Kızlar 3 ay 11 günlük oğlum var. Bu aralar ağzından sürekli salya akıyor önü sürekli ıslanıyor. Mendiller önlükler saniyelik oluyor. Hemen ıslatıyor. Sebebi ne olabilir acaba
KoalasMom Merve-250713 Aynı sorun bizdede var 3 ay 21 günlüğüz ve alt damakları baya şişmiş bende şurda bekliyim 🤷♀️
Tazeannezehra Merve-250713 aynı ben de böyle şüphelendim bi baktım diş çıkmış 3aylık pşmadık bile erken diştir
Mert_efe Merve-250713 benimde 3. Aydan başladı 4 aylık oldu hala devam ediyor ellerini bide emmesi😄😄kolları sırıl sıklam yakaları diş çıkcakta bakalim ne zmn erken dişi çıkcak sanırım o yüzden oluyor
Prenses_annesi22 Merve-250713 canım 2-3 ay ve 6 aya kadar snrm oral dönemdeler bızım kız 2 ay 10 günlük ama hem bnm hem kndı ustunu sırıl sıklam edıyor sordum doktora oral dönemde dedı akıtır dedı agızıyla tanıyormus herseyı oyuzden salyalı olurmus
Defkb 3 aylık kızım bizde aynı durumdayız hiç birşey fayda etmiyor sürekli üst değiştiriyorum inanılmaz ıslatıyor, bugün altı nüşambalı önlüklerden aldık onu deneyeceğiz iki gün sonrada doktor kontrolümüz var soracağım doktorumuza neden olduğunu
Fatmaclk Defkb bizede haber verin bari doktorunuz ne dicek 4 aylık olcaz bizde 3.ayda başladı salyası hala devam ediyor bende sürekli üst değiştiriyorum dişimi çıkıcak acaba
Defkb Fatmaclk Merve-250713 Normal olduğunu hatta daha da artacağını söyledi, erken dişmi çıkaracak acaba dedim 6-8 ay gibi dişleri çıkar dedi bende önlük taktım öyle idare ediyoruz
Merve-250713 Mert_efe ay ay benimm bebiş te öyle 😁 her yer su birde 2 elini birden ağzına alıyor. Yenemiyoruz.😂
Gzdeanne Mert_efe bana da doktorumuz öyle demişti tam 4 buçuk aylıkken çıkardı dişini. Şimdi 5ay 5 günlük oğlum 2.nci dişi patladı
HcrSltn Merve-250713 benim kızım da öyleydi o aylarda sürekli önlük degistiriyodum hatta kıyafetleriyle uyumlu olsun diye çeşit çeşit önlük almıştım 🤣🤣 ilk dişini cikarincaya kadar devam etti malesef, 7 buçuk aylık olana kadar yani. Sonrasında da diş çıkaracağı dönemlerde salyasi çoğaldı ama genelde kurtulduk. Kehribar kolye salyayi durduruyormus diye kolye bile almıştım mesela ama hiç işe yaramamisti.
Daphn Merve-250713 3 aylığız. Dün doktor kontrolünde sordum, diş ile alakalı bir durum değil dedi. “Şu an dünyayı her şeyi en çok da ellerini ağzına götürerek tanıyor, beyin de vücuda mikrop girmesin diye uyaran vererek salya üretimini arttırıyor” dedi doktorumuz
Crn123 Merve-250713 benim kızımında 3.ayda başladi salyasi cok aşiri derecede akiyordu doktorumuz gayet normal diş yerleri oluşuyor alt yapi hazirlaniyor demisti bide size tavsiyem kehribar kolye alin ben kizimda faydasini gordum yeni aldim keske daha once alsaymişim diye dert yaniyorum kendime