Lilayda Esenyurt Başakşehir Avcilar Büyükcekmece Arnavutkoyde bazi mahallelerine 30 saat su verilemeyecegini acikladi iski… Önceki konuyu dun açıp ustune bunu görmek bugun beni şok etti …. Allah sonumuzu hayr etsin
SaremAselim_0817 Lilayda ayyy gerçekten mi haber kaynağı sağlam mı acaba yaa ne zaman gidicekmiş sular
Miraninannesii Lilayda bizimde bı kaç gün önce kocaelinde 48saat denildi ama 70saatten fazla susuz kaldik aynen allah sonumuzu hayretsin
Lilayda Miraninannesii hadi yaa 70 cok uzun bir de böyle bir virus donemi varken… neler yaptiniz anlatir misin biz de onlemimizi alalim ya off ekmek makarna stoğu yaparken su stogu yapcaz heralde artik
Nik_mik_yok Miraninannesii kocaelinin neresindesiniz. Bize de bastan 48 saat dediler ,sonra 16 dediler .ama hiç kesilmedi. Boşa su stokladik
Lilayda SaremAselim_0817 ben istanbulda degilim ama görünce haberi şok oldum bilmeyen vardir diye yazayim dedim istanbullu cok burda çünkü yazik
Miraninannesii Lilayda valla su falan doldurdum baya hazirlik yaptım ama yine de yetmedi maalesef hazır su aldik sonradan su bol bol doldur bu virüste nie suları kesiyolarsa artık yeni bi hastalikmi kapalim yani anlamadım ki bunların işini
Lilayda Miraninannesii istanbuldaki baraj doluluk orani yuzde 19 a düştü çünkü. Ama aciklamada su boru tadilat calismasi icin diyorlar. Bilemedim 🙄