Deletedmom16 Evet ikinci sorumla tekrar merhaba😅 bebeğimin özellikle bacaklarında kuruluk var kızarıklık kabarma vs yok sadece yuvarlak yuvarlak şekilde soyuluyor gibi neden acaba ya nemlendiryorumda kafama takıldı bayağı :/
seymaaras Deletedmom16 Cildi kurudur bence. Cilt tipi öyledir. Benim oğlumunda öyle. Her gün yağlıyorum. Başka çare varsa bende burada bekleyeyim🌸
Mom299 Deletedmom16 Engin bilgemle gelidi sana 😂cildinden oluyor tatlı kız bizimde öle digerleride öleydi benim bende sık sık nemlendirivi sürüyorum ama yine oluyo geneldede eklem yerlerinde çok oluyor gözde cim
Gok_53 Deletedmom16 benim bebeğimde de oldu bir döneme laroche nemlendirici kullanıyorum ve şampuan olarak mustela memnunum . Nemlendiriciyi günde 3 defa sürebiliyoruz bir sakıncası da yokmuş tavsiye ederim
Deletedmom16 seymaaras evet olabilir canım birde kış günü kat kat giyiniyor yavrucaklar acaba havamı almıyor dedm yoksa şampuan kaynaklımı kurcaladı kafamı
seymaaras Deletedmom16 Bilmiyorum ki vallahi. Ben gerçi çok kalın da giydirmiyorum ama yapı meselesi bence. Benim cildimde felaket kurudur. Hangi şampuanı kullanıyorsun?
seymaaras Deletedmom16 Dalin kullanıyorum herşeyini. Çok memnunum aslında. Ama belki nemlendirici özellikli başka bir şeye geçiş yapabilirim🙄
Alp-kagan20 Deletedmom16 bizimde ayni bebek yagi ile surekli yagliyorum bazen gunde 2 kere 3 kere falan
MasalsMommy Deletedmom16 Egzama olabilir mi? Sadece kuruluksa bioderma atoderm intensive baume diye bir krem var, cildiye doktorumuz bebeğimin cildi kuru olduğu için önermişti. Çok güzel nemlendiriyor kuzum deneyebilirsin🥰
Deletedmom16 MasalsMommy egzama olsa kızarıklık kabarıklık olurdu sanırım canım ya hiç biri yok sadece kuru ve soyuluyor gibi