tekgamzelimm Asya12 bilemiyorum kızım 4 ay 8 günlük hala 4. ay atağında sizin durumu bilen birileri çıkar inşallah geçmiş olsun
Hulya_ ElifAda9e Ben tek başıma delirmeden atlattıysam herkes atlatır korkma sadece kendini hazırla 😄
EslemDilan Alisaaaaa aynen kuzum aynı durumdayiz benim kızımda yalancı emzik biberon vs hicbirsey almaz varsa yoksa benimkiler :)) eskiden uyurdu kesintisiz şimdi en fazla 1 buçuk saatte bir ayakta
Alisaaaaa EslemDilan aynı benimki 🥴9:30 da uyutmak için odaya geçiyorum 23:30 da ancak uyuyor 😔10 gün önceki halimi arar oldum inşallah düzelirler
Defne7 Bızde bugun sabah 9;30 da bı uyandık daha yarım saat once uyudu 2 ay 25 gunluguz kus uykusu gıbı oldu uyku duzenı 10 dakıka uyuyo uyanıyo
Full EslemDilan Allah cezasini versin o ataklarin. 11 . Aya girmeye 4 gun kalmis ne atakmis arkadas bir cocuk 11 ay boyunca uc saat kesintisiz uyumazmi. 10 yil yaslandim valla bu sene
Mervexx Daha iki aylıgız yeni 2 aylık oldu gunduz uykusu salanarak ayagımda bıraktıgım gibi gözker acılıyor öglenden bu yana salıyorumki biraz uyusun ataklarda nasıl oluyo kızlar baya tırstım su an
Eylulum5 Hulya_ inşaallah diyecem de dün itibariyle başladı maalesef şu anlık iyi gibi yine de ama bakalım görücez iyice açılmadan bu dönemi atlatırsam hunimi havaya fırlatıcam😂😂😂😂
Hulya_ Eylulum5 Teğet geçmemiş demekki 😅 Huni fırlatma töreni yaparsın artık bol sabırlı günler diliyorum 😄