Ysmnbt92 Merhaba. Solomombaby kanguru satıyorum koronadan dolayı 2 kez kullanabildik. lacivert her yöne model. 150 TL. Herşeyi içinde kağıtları taşıma çantası hepsi içinde duruyor Kargo alıcı ödemeli şekilde yollayabilirim
3children1mom Ysmnbt92 Ben almak istiyorum ama zaten normalde bu civarda neden 2. El alsınlar ki bir defa bile kullanılmış olsa 2. El sayılıyor fiyatını düşük olsa alırlar bence birde kargo karşı ödemeli 🤷🏻♀️
Mavibattaniye 3children1mom cifttaraflilar daha pahali sifirlarda diye biliyorum tekrar bi arasstirn yanlisim yoksa..
ummytbs 3children1mom https://www.e-bebek.com/baby-plus-balance-bebek-kangurusu-p-byp-8310-0245/ pahalı geliyorsa sana Çift taraflı en uygun kanguru canım. Ben de kullanıyorum👍🏻
Ysmnbt92 3children1mom normalde bu fiyat değil başka markada olabilir tabiki çok uygun fiyata fakat biz indirimden 240 TL’ye almıştık. Sitesinden girip güncel fiyatlara da ulaşabilirsiniz
3children1mom Ysmnbt92 bende iki yıl önce almıştım 170 di geri kızım büyüdü die sattım (oda kraft ti) 50 tlye 2 ay 20 günlük bebeğim var ona alicam geri şimdi