Yusufezgi boyle bir platform da derdimi anlatacagim aklima gelmezdi hic o kadar ciimazdayimki kredi bircu kart telefon vs bir suru borç hersey ust üste geliyor hayatimda maddi anlamda cok sıkışmış caresiz durumdayım şu an icin kisacasi 4 bin liraya ihtiyacim var ve bunu cevremde isteyebilecegim ablam ve dayim vardi ikisin dende olumsuz yanıt aldim babamdan isteyemem kayinpederim sagolsun aldigi borcu odemedi ve benim kendim icin bir lira bile istemeye yüzüm yok evinde 3 sene çalıştığım bir ablam vardi ondan baska kimse yok isteyebilecegim borçlarım temmuzda bitiyor ve ağustosta odeyebilirim iki tane cocugum var biri 6 yasinda digeri 4,5 aylik borclar ben gebe kalmadan once olan borclar dogumdan sonra isten ayrilinca yetisemedik hic birseye aslinda eşimin kazanci tam tamina borclar mutfak masrafi vs yetiyo ama su anda 4 bin lira bir açığımız var simdi biraz karisik oldu ama siz benim yerimde olsaniz o ablamdan istermiydiniz denermiydiniz sansinizi ??
Deletedmom324 Yusufezgi isteyenin bir vermeyenin iki yüzü karamıydı neydi. Tabi isterdim. Babamdan da isterdimm
Minikevrenim Yusufezgi şu dönemde herkesin borcu var 🤷🏻♀️ İmkanınız varsa bi işe girin daha iyi olur
Yusufezgi Minikevrenim ilk çocuğuma kayinvalidem bakiyirdu fakat simdi memlekete gitme karari aldilar bebegime bakacak kimse yok ev islerine gidiyordum ki 30 haftaya kadarda gittim ama su anda calismam soz konusu degil